divendres, 17 de juny del 2011

Eleccions a la junta del Club Natació Rubí (II)

>> L'entitat esportiva amb més socis de la ciutat ha convocat eleccions el proper dissabte. Més de 4.000 persones estan cridades a les urnes
El Club Natació Rubí, entitat que gestiona les piscines de Can Rosés, celebrarà dissabte a la tarda (de 16 a 20h) eleccions a la Junta. Més de 4.000 persones podran decidir qui serà la propera junta gestora del club durant els propers sis anys. Pel seu interès reproduïm a continuació un article sobre la candidatura de Lídia Campanyà, candidata de la candidatura rival a la que fins ara presidia  l'entitat. Ahir La petjada de Rubí va publicar informació sobre la candidatura de David Alonso.  
L'equip de Lídia Campanyà es presenta com l'alternativa a l'actual junta
El dissabte 18 de juny de 2011, tots els socis electors del Club Natació Rubí estem cridats a les urnes per escollir la nova Junta Directiva que dirigirà el nostre club durant els pròxims 6 anys. Amb la Lídia i la seva junta, construirem un club plural, integrador, obert, on s’imposi el consens i on tots els socis i totes les sòcies, des dels més petits fins als més grans, se sentin identificats i representats pel seu club. Amb la Lídia i la seva junta, d’una vegada per totes, la veu del soci serà realment escoltada. La direcció del club ha d’estar al servei del soci, per atendre totes les seves queixes i peticions, i prendre decisions tenint com a única premissa l’interès general.

Amb la Lídia i la seva junta marcarem un punt d’inflexió pel que fa a la vessant social del club, i potenciarem les activitats que facin club, és a dir, que el Club Natació Rubí pugui escriure les paraules CLUB en majúscules. Una entitat esportiva com és la nostra no s’ha de limitar simplement a un espai on es practica esport, sinó que ha de servir com a element aglutinador i dinamitzador de la base social de la qual disposem. S’ha d’aprofundir en l’ensenyament de valors als nostres esportistes més joves perquè, el dia de demà, tots puguem estar orgullosos de la tasca feta, veient com hem contribuït a la formació de persones educades, compromeses, solidàries i responsables. Per tant, tenim a les nostres mans una eina molt important, que ha de servir per contribuir a millorar l’actual societat i les noves generacions.

Amb la Lídia i la seva junta gestionarem neta i eficientment el nostre club, per aconseguir millorar les mancances i fer que la seva dimensió institucional creixi. La gestió que proposem és clara, oberta i transparent, sense despeses innecessàries, però invertint el màxim en el servei i benestar dels socis. Amb la Lídia i la seva junta potenciarem les seccions esportives del club, assolint cada cop majors reptes esportius, on una de les màximes prioritats serà aconseguir que els equips de triatló, natació i waterpolo aconsegueixin dur el nom del club al més alt nivell, i així fer que, els nostres esportistes se sentin orgullosos de pertànyer a la nostra entitat. 

Amb la Lídia i la seva junta aconseguirem la màxima paritat possible en tots els àmbits del club, per adaptar-nos al ritme de desenvolupament de la societat actual. Amb la Lídia i la seva junta posarem en marxa nous espais esportius i lúdics per fer que el nostres socis se sentin més còmodes al club i, d’aquesta manera, afavorir la pràctica de la seva activitat esportiva i de la seva vida social dins el club.

Per això, tots i cadascun de nosaltres tenim a la nostra mà el poder de decidir cap a on volem que vagi la nostra entitat. Aquesta responsabilitat és compartida, tant pels que aspirem a formar part d’aquest nou projecte, com de tots els usuaris de les instal·lacions. El Club Natació Rubí ha de ser una entitat esportiva on hi ha de tenir cabuda TOTS els socis. Encara creus que no tens suficients motius per votar-nos? Per que el club sigui realment plural, el 18 de juny vota. Vota pel bé del club. 

Podeu trobar més informació d'aquesta candidatura a la seva pàgina web 

16 comentaris:

Anònim ha dit...

El que diuen em sembla demagògia. Aquesta candidatura està manipulant al soci.

El seu únic objectiu és tornar a contractar a dos treballadors que van ser acomiadats.

Anònim ha dit...

No se como lo van a hacer contratando estos 2 ex-trabajadores, más todos los puestos de trabajo que están prometiendo a diestro y siniestro.
En realidad parece que el presidente real es "Jesus" que se pasa mañana, tarde y noche en la puerta.
Por un lado se dice que no van a despedir a nadie, y por otro lado que hay duplicidades y van a quitar gastos innecesarios.
Bueno, si descubren la fórmula que la pasen, pues podriamos remontar el país, creamos empleo pero gastamos menos. ¿¿??

Jose Sanchez ha dit...

Falta algun comentario de Diego. Por favor que alguien le diga, que existe este debate.

Y por cierto antes de hablar de Jesus os deberías lavar la boca. En el gimnasio hay mucho inútil. Jesus siempre ha sido y es un gran trabajador.

Mi hijo aprendió con él, y yo nunca he tenido ninguna queja.

Anònim ha dit...

a Jose Miguel- de anonim
Creo que te estás confundiendo, yo he comentado dos hechos uno objetivo: que está todo el día en el club y otro subjetivo (mi opinión- que parece es el presidente).
En ningún momento le he insultado ni he dudado se su profesionalidad.
Mis hijos tambien nadaron con él y no tengo queja.
Todos tenemos problemas en el trabajo y con nuestros jefes, y no por eso hacemos participes a todo nuestro entorno.

Jaime Lisaveski ha dit...

Si Jesús y Diego son readmitidos deberían devolver la indemnización que les pagó el club (más de 60.000€). Eso sería lo más honesto para el Club y para el Socio. ¡Mira que montar una candidatura para que te contraten!

Anònim ha dit...

Esta gente sólo hablan de natación, waterpolo y triatlón.

Qué pasará con la natación sincronizada? Me tengo que preocupar?
No lo tengo muy claro la verdad
Y aunque cara a cara me puedan decir que también lo tendrán en cuenta, hoy en día, si las cosas no están por escrito ne te fíes de nada

Pares de Nedadors ha dit...

A José Sánchez
Respecte a Jesús, els meus fills també van nedar amb ell. I s'ho van passar bé. Però sempre he trobat a faltar una mica més de competitivitat. L'entrenador actual està traient molt més rendiment i els nens segueixen anant amb il·lusió.
No cal que torni.

Anònim ha dit...

Yo solamente espero, que si la Sra Lidia Campanyà sale elegida Presidenta, pase por el Club más de lo que ha estado esta semana de campaña electoral. Apenas se la ha visto.

Si cuando tiene que hacer campaña no es ella la que da la cara, ¿podemos confiar que se implicará en la gestión del Club? Yo creo que no.

Los que sí son activos son los dos ex-trabajadores: ¿por qué sera? ¿por interés?

Que cada uno saque sus propias conclusiones.

Anònim ha dit...

Si volen readmetre antics treballadors, em pregunto què en faran dels que estan en el seu lloc actualment

Joan ha dit...

La candidatura de David Alonso es una prolongació de la junta que durant tots els anys ha dirigit el Club Natació Rubí!!! No ho han fet malament del tot, però la veritat és que hi ha moltes coses que se'ls hi ha oblidat, amb mala fe o sense ella, però no hi han comptat!!!

Una d'elles es que el club, a part d'un lloc on es fa esport i on la competitivitat ha de ser present, ha de ser un lloc de creixement personal, un lloc de valors... i no de conflictes.

Crec que el Club Natació Rubí es mereix una alternança a la Junta, ja que tants anys les mateixes persones (o els seus deixebles) fa que una institució con el CNR es rovelli,tingui unes mateixes idees, una mateixa forma de fer.

Se que els canvis, costen i que a vegades fan por, però crec que seria molt positiu pel club que hi hagués una alternança a la Junta i que donem la possibilitat a gent nova, a una manera diferent de fer CLUB!!!

Durant aquests últims dies només he sentit critiques destructives contra la candidatura de Lidia, crítiques que es fan des de la por a perdre el que fins ara s'ha tingut, poder en una institució. Basant-se tan sols en comentaris respecte al Jesús i en dir que el warterpolo s'acabarà amb aquesta candidatura. I es tot el contrari, aquesta gent el que vol es potenciar totes les seccions, ja que un club el fem tots i no només uns quants. Tant el waterpolo, com la natació, com el triatló o com noves seccions com la sincro, son importants per fer CLUB!!! Tots junts podem fer un gran CLUB!!!!

Jo, ja no estic al CLUB per qüestions d'estudis i de feina, però tot i fer ja uns quants anys que hi vaig marxar, sempre intento estar a l'aguait de tot el que passa en el que va ser el meu CLUB i per això m'agradaria que el CLUB tingues la millor junta possible, per això jo crec que aquesta alternança, aquesta renovació de la junta, pot ser molt i molt positiva.

Sigueu crítics!!!

Molts èxits pel CLUB!!!!

Miquel ha dit...

Jo he sentit critiques a las dues candidatures, és normal. Als del DA he sentit que no respecten al soci, que els comptes no estàn clars, etc, etc.
Jo soc soci fa anys i el que m'importa es que hi hagi un bon funcionament del club, en cap moment no m'he sentit malament, ni que hagués conflicte al club. Hi ha conflictes com a tot arreu.
De totes maneres estic veient que opina molta gent que ni tant sols es sócia. Deixem que opinin el socis lliurament el dissabte, tots som prou grans per treure les nostres pròpies conclusions

Anònim ha dit...

Els comptes sí son clars: Son auditats per una empresa externa que donen fe que estan ok, s'aproven pels socis en l'Assemblea General, estan penjats a la web del Club, s'envien a l'Ajuntament i a tots els partits polítics.

Toni Venteo ha dit...

Benvolgut Joan,
Sóc Antoni Venteo, integrant de la candidatura de David Alonso. T’escric que fer-te saber que no sóc deixeble de ningú. A la vegada que en David em va demanar pertànyer a la seva candidatura, també ho va fer en Jesús. Finalment vaig optar per la d’en David donat que el seu programa em va semblar més complert i el seu equip més competitiu i professional. No he estat abans a la junta ni he tingut cap mena de relació, per tant, acusar-me de “deixeble” crec que com a mínim és incorrecte.

Vull fer-te notar que intervinc aquí amb nom i cognom. Els darrers dies he llegit comentaris mentiders, falsos i fins i tot grollers emparats en l’anonimat. Però en cap cas s’al•ludia a les persones. És per aquest motiu que he decidit contestar-te.
Estic d’acord amb tu quan comentes que es bo una renovació. Crec que aquest paper el puc assumir, donat que és la primera vegada que accedeixo. Vull formar part d’aquesta junta per poder tirar el club endavant ( a costa d’hores de feina i d’ésser el blanc de moltes crítiques). Sóc soci, abans abonat i ara soci, esportista federat i pare d’esportista. ¿Creus que no tinc interès en que la part social o esportiva del club vagin encara més endavant?

Si has estat fora els darrers anys probablement no ets conscient del canvis que ha sofert a millor el club. No deus conèixer la nova sala de fitness, la felicitació de la Federació de Natació pel progrés dels nostres esportistes, l’ampliació del vestidors, la nova sala de cicling, que sóm la primera entitat esportiva de Rubí, la nova coberta de la piscina, la nova zona lúdica d’aigües... i tot això tenint fins i tot superàvit.

Et prego que disculpis l’extensió de la resposta però les acusacions personals fan molt de mal.

Joan ha dit...

Hola Toni,

Gràcies pel teu escrit. Primer de tot em referia a “deixeble” a en quant sou una candidatura continuista de la que tants i tants anys ha dirigit el club, més del 50 per cent (segons declaracions fets a radio rubi) son gent que ja estava a la anterior junta, per tant les idees i la manera de fer continuarà sent la mateixa, tot i haver gent nova, per això la meva crida a la renovació total de la junta, per gent nova, amb una altra manera de veure el club i la seva dinàmica.

També informar-te que encara no ser del club (soci del club), de tant en tant continuo anant per saludar als amics que encara continuen allà i us felicito per totes les remodelacions que heu fet, la veritat es que son bones, però quan parlem de CLUB parlem més que de quatre parets. Seré realista i segurament guanyarà la vostra candidatura... perquè? doncs simplement perquè la majoria de socis van al club com a simples usuaris (error de la junta actual) i per tant ja estan contents amb les remodelacions de millores fetes al club (que per cert, més que per un voluntat de la junta, es van fer per afrontar la possible competència amb el DUET Sports). Aquestes persones segurament no estan al dia de la vida cívica del club i per tant ja els hi estarà bé, per això segurament guanyareu.

La nova candidatura que es presenta ho te difícil per competir amb vosaltres perquè l'únic que poden presentar en el seu programa electoral son bones intencions. Jo si fos ara mateix soci li donaria el meu vot, ja que una nova manera de fer CLUB es necessària!!!

Tot i així, com segurament guanyareu, espero que feu una molt bona feina durant aquests pròxims 6 anys, espero que cuideu i mimeu a totes les seccions per igual, que augmenti la oferta d'activitats socials, d'ajudes a esportistes, bones condicions laborals per als treballadors, etc...

També tindria un últim comentari a en Miquel, he opinat perquè des dels 3 anys vaig ser soci del club i més tard fins i tot vaig ser treballador durant algunes temporades, per això creia que la meva opinió era vàlida. A més a més, ara mateix familiar meus continuen al CLUB, per tant tan sols volia oferir el meu punt de vista.

MOlta sort als dos candidats!!!

Anònim ha dit...

Per començar, em presento, em dic Mercè Folguera i sóc sòcia i esportista federada des de fa aproximadament uns 10 anys, a més, sóc integrant de la Candidatura de la Lídia Campanyà. Primer de tot estaria bé que tothom s'identifiqués enlloc d'escudar-se darrere d'un "Anònim".

Per continuar, voldria rebatre extensivament totes les fal·làcies que s'estan dient gratuïtament per aquí i pel club. Atenta greument contra el meu honor que digueu que aquesta candidatura la feta el Jesús, ans el contrari. Jo, fa més de 4 mesos que treballo en aquest projecte, invertint una pila d'hores que no són remunerades i m'indigna que qualsevol persona vengui aquesta mentida. Aquesta candidatura és fruït de la unió d'un extens grup de persones, que estan en desacord amb la manera de dirigir social i esportivament el club. Hem repetit fins la sacietat que la feina feta fins ara a nivel d'instal·lacions és bona i que si sortim elegits, la seguirem tirant endavant. Evidentment, si podem afegir-hi el nostre granet de sorra per millorar-la, ho farem, ja que hem vingut a SUMAR i no a restar. Però, hi ha valors que s'han oblidat i que s'han perdut en aquests darrers temps.

L'esport, ha de servir com a eina formativa, per tant, no s'ha de veure com a una simple competició ni com a un moment de lleure. S'han d'inculcar valors als més joves. El que no pot ser és que un "entrenador" li digui a un nen petit que "la natació, és un esport de maricons". El que no pot ser és que des d'un sector del club, s'intenti crear una adversió envers altres seccions ni que els nens siguin manipulats enganyant-los i dient-los que si els seus pares no vénen a votar per la candidatura continuïsta, la secció de waterpolo desapareixerà. El que no pot ser és que hi hagi treballadors del club que es dediquin a anar parant soci a soci mentre estant al gimnàs dient-los que si el dissabte no voten la candidatura continuïsta, ells es quedaran sense feina. El que no pot ser és que treballadors del club se sentin pressionats per altres per votar a la candidatura del DA. El que és vergonyós és que treballadors del club en hores de feina, estiguin fent campanya d'amagatotis per la candidatura continuïsta. Jo com a sòcia que paga cada mes la seva quota em sento ofesa i ignorada. Perquè no podem oblidar que el club el conformem TOTS. Aquests són els valors que s'han d'inculcar? Qui són els demagògs ara?

A més a més, una de les queixes que hem recollit al llarg de molt temps és que el SOCI no se sent a gust al club, se sent relegat a un segon pla, tenen la sensació que són un zero a l'esquerra. Se senten mal atesos.

Totes aquestes situacions exposades anteriorment, de qui són culpa? Tot i amb això, no és el moment de buscar culpables, sinó solucions. Per això, la Candidatura de la Lídia proposa una millor atenció al soci, que ha de ser primordial pel club. Si s'ha de fidelitzar el soci, perquè no hi hagi cap èxode, el que s'ha de fer és fer que se senti important i mimat pel seu club, que per alguna cosa paga una quota cada mes.

Pel que fa a l'assumpte del suport del Jesús, el Jesús és el soci número 12 del club (crec recordar), per tant, està en el seu lliure dret de donar suport a qui li sembli, o és que no estem en una societat lliure i democràtica?

Anònim ha dit...

Per altra banda, voldria deixar dues preguntes a l'aire, aviam si alú és capaç de respondre-me-les: com és que les eleccions no se celebren en un horari més ampli (de 8 a 20h per exemple) per garantir i afavorir la màxima participació? Com és que no se celebren un dia de cada dia, que és quan hi ha una afluència més gran de públic?

També, un altre comentari que he llegit és que estem promentent llocs de treball a "diestro y siniestro". A mi, que em digui amb noms i cognoms a qui li hem promès un lloc de treball, perquè no ho hem fet MAI!!! L'ÚNIC QUE GARANTIM ÉS QUE NO VOLEM DESPEDIR A NINGÚ!D'altra banda, m'agradaria saber si aquest anònim que acusa a la Lídia de no haver anat a fer campanya, si ha estat al club des de l'hora que obren fins a la que tanquen tots els dies que portem de campanya per poder afirmar això. És impossible que cap candidat de cap de les dues candidatures estigui allà les 24 hores del dia fent campanya ja que la gent treballa. Per això, segurament, no ha coincidit amb ella.

En resposta a la senyora que pregunta sobre la natació sincronitzada, pot estar tranquila, ja que la nostra intenció és seguir treballant per aquest esport tan majestuós i que tan admirem tots els integrants de la Candidatura Lídia Campanyà. Seguirem treballant i posant tots els mitjans possibles per a seguir-la desenvolupant.

Una altra perla que algú ha deixat anar per aquí és que aquesta candidatura l'han muntada "dos ex-treballadors per recuperar els seus llocs de treball". M'ofen i m'indigna profundament que em digui això; per què, vostè sap que el mandat és per 6 anys i que no es cobra ni un cèntim d'euro?? Es pensa que tots els integrant de la Candidatura no tenim res millor a fer que muntar i dirigir tot això, amb una campanya de per mig QUE PAGUEM DE LES NOSTRES BUTXAQUES, per tornar a dues persones al seu lloc de feina?? Creu que jo, que sóc una estudiant de 3r de medicina, tinc temps de sobres com per anar-lo invertint de qualsevol manera?? Jo, com tots els meus companys, estem fent un esfo´ç i el seguirem fent, però només amb un ÚNIC OBJECTIU, millorar el club que estimem i, en el meu cas, pel que competeixo des de fa una pila d'anys. Nosaltres, com qualsevol persona/cosa en aquest món no som perfectes, però tenim el convenciment, l'energia, la il•lusió del qui comença i, per això, l'únic que volem és el millor per tothom, volem un club cohesionat i unit i no fracturat socialment, volem que el soci se senti atès i estimat pel seu club; en definitiva, nosaltres volem un CLUB. PER TOTS AQUESTS MOTIUS, CAL UNA RENOVACIÓ, I UNA RENOVACIÓ DE VERITAT. Gent nova amb idees fresques. Aquesta és l'essència de la CANDIDATURA LÍDIA CAMPANYÀ, continuïsme amb la feina ben feta però un canvi en la política social del club.

El 18 de juny vota un club millor, vota LÍDIA CAMPANYÀ I GARCIA.