dijous, 16 de juny del 2011

Eleccions a la junta del Club Natació Rubí (I)

>> L'entitat esportiva amb més socis de la ciutat ha convocat eleccions el proper dissabte. Més de 4.000 persones estan cridades a les urnes 
El Club Natació Rubí, entitat que gestiona les piscines de Can Rosés, celebrarà dissabte a la tarda (de 16 a 20h) eleccions a la Junta. Més de 4.000 persones podran decidir qui serà la propera junta gestora del club durant els propers sis anys. Pel seu interès reproduïm a continuació un article sobre la candidatura de David Alonso, candidat de la junta continuista de l'entitat, fins ara liderada per Joan Vinyes. Demà divendres podreu consultar a La petjada de Rubí informació sobre l'altra candidatura.
La zona lúdica d'aigües és una de les darreres obres dutes a terme a Can Rosés.
El Club Natació Rubi és un club amb ja 40 anys d'història. Actualment compta amb una massa social de 7500 socis i tots els beneficis que genera la instal.lació es reinverteixen en la millora de les instal.lacions i en la promoció de l'esport.
Actualment es compta amb equips masculins i femenins de water-polo en totes les categories, un grup nodrit de nedadors, un equip potent de triatló i s’estan donant les primeres passes per desenvolupar la natació sincronitzada. La història del club ha estat marcada per la manca de piscina coberta que no es va fer fins les Olimpíades de Barcelona-92. Fins aleshores els entrenaments es feien només a l'estiu o en piscines properes. Amb la nova instal.lació, es van poder donar més serveis als socis alhora que es va començar a planificar la temporada esportiva com cal. En els darrers anys és quan hi ha hagut un salt qualitatiu important en la instal.lació amb la creació de la sala de Fitness, la potenciació de les Activitats Dirigides, l`ampliació de vestuaris, la nova Zona Lúdica d’Aigües i èxits importants en les seccions esportives.
La candidatura de David Alonso, amalgama el valor de l'experiència amb l'empenta de gent jove amb idees noves. El grup està format per professionals de diferents àmbits als que uneix la il.lusió de treballar en benefici dels seus fills esportistes i també en el de la instal.lació com usuaris. La nostra trajectòria està avalada pels darrers 8 anys en que l'anterior Junta ha donat un valor afegit al Club amb totes les millores que s'han realitzat. Però els reptes van més enllà: es vol seguir treballant per construir noves sales d'activitats dirigides i fins i tot una nova piscina coberta. Es vol seguir treballant per millorar el servei al soci alhora que es volen optimitzar els recursos energètics fomentant l'ús d'energies renovables. Els avala la feina ben feta  fins ara però al mateix temps, els projectes de futur són prou ambiciosos i estan preparats per portar-los a bon terme.

Podeu trobar més informació d'aquesta candidatura a la seva pàgina web. 

22 comentaris:

Jaume ha dit...

Magnífica oportunitat per poder decidir el futur del Club.

Anònim ha dit...

Espero que aquesta candidatura pugui continuar i faci la feina com fins ara.
Des de que vaig començar a anar-hi, ha canviat tant que és espectacular!

Sort i a seguir treballant!

Anònim ha dit...

Vaya cambio hemos tenido en los últimos años. Me acuerdo cuando no podías ir al gimnasio por falta de espacio. Espero que se pueda hacer la piscina nueva, porque hace mucha falta.

smiras ha dit...

Tothom que sigui soci o sòcia del club amb una antiguitat mínima d'un any pot venir a votar.

Ens agradaria que participés molta gent i si sortim escollits treballarem per seguir millorant com fins ara i més.

Joan Peña ha dit...

Crec que la profesionalitat amb que es porta el club farà que podem seguir lluitant per estar en els més alts llocs esportius.

Anònim ha dit...

Yo subiré a Can Rosés y votaré por David Alonso. En los últimos años este equipo ha hecho un trabajo fantástico: sólo hay que ver lo que han mejorado las instalaciones.

Anònim ha dit...

Heu fet una gran feina, tan a nivel social com esportiu, endavant, estem amb vosaltres

David Tutu ha dit...

El Club no ha fet més que millorar desde el seu inici. Hem de continuar en aquesta linea.

Anim i endevant!

marta ha dit...

Tot el meu suport a la continuïtat de l'actual junta. Per mi és un exemple de bona gestió d'una entitat. Com a regidora, us desitjo sort. I com a sòcia, teniiu el meu vot.

Anònim ha dit...

Només dir, que em sento orgullosa de pertànyer a aquest club, tenim unes magnífiques instal.lacions i un molt bon equip de professionals tant treballadors com els gestors de la junta. És molt difícil aconseguir aquest nivell d'excelència.
Felicitats a tots el que forman part d'una manera o una altre!

Carril Uno ha dit...

Amigos de la actual junta, que habeis metido tantos comentarios en esta entrada, dos consejos...

En primer lugar, tratad de redactar de manera diferente, se nota, que todos los anónimos son de la misma cuerda, e incluso me atrevería a decir que de la misma persona.

En segundo lugar, la verdadera batalla está en Facebook, donde DIEGO lo está dando todo. Y donde decenas de personas están rajando salvajemente de vosotros.

Dad guerra en Facebook, este blog es solo para las élites de Rubí.

Pd: yo también votaré a la junta que ha estado hasta ahora, pero tened mucho cuidado, facebook está que arde

smiras ha dit...

Al Carril Uno,

Sóc la primera que he fet difusió d'aquesta notícia i segurament són gent propera a mi que ens volen donar suport (entre altres) així que dubto que siguem nosaltres mateixos que anem comentat.

Segona, no estic d'acord en que aquest blog sigui per les "élites de Rubí"... Fa molt temps que el segueixo i m'hi he trobat molta diversitat.

I finalment, no entraré en cap guerra en un facebook privat, d'algú que ni forma part de la candidatura ni és soci. Qüestiono que sigui la "veu oficial" de l'altra candidatura.

Carril Uno ha dit...

smiras.

Es cierto que mis palabras se pueden malinterpretar. Cuando me refiero a este blog, como un espacio para élites, lo único que constato es que tiene un tráfico inferior de visitas diarias respecto a facebook.

Por otro lado te vuelvo a reiterar mi simpatía por la candidatura que tú representas.
Yo también soy socio del CN Rubí, y considero que el espectaculo que se ofrece en estos ultimos tiempos es más propio de un vodevil.

Tan solo os informo, que desde facebook, se está llevando a cabo una campaña de descredito muy potente. Y que existe la posibilidad que la gente se deje influenciar por discursos populistas, que en nada benefician al club.

Anònim ha dit...

Pues si se dejan llevar por comentarios popularistas, allá ellos. Levantar un club, como el que tenemos ahora, es resultado de mucho esfuerzo, hundirlo lo sabe hacer el más tonto.

Anònim ha dit...

Jo he escrit un dels anònims i no sóc de la candidatura. Em dic Lluís Hereu, però no sé com es fa fent servir el compte de google o el OpenId.

Sóc força negat per això de la informàtica.

smiras ha dit...

Més que discursos destructius, que l'únic que fan és perjudicar al Club no només a la nostra candidatura...

A mi el que em preocupa és que la gent pensi que la feina està feta i que seguirem tot i que es presenti una altra candidatura.
Si els socis i sòcies penseu que ells no tenen cap possibilitat i no veniu a votar, és quan la tindran. I des del meu punt de vista, pel bé del Club, espero que això no passi.

Joan ha dit...

La candidatura de David Alonso es una prolongació de la junta que durant tots els anys ha dirigit el Club Natació Rubí!!! No ho han fet malament del tot, però la veritat és que hi ha moltes coses que se'ls hi ha oblidat, amb mala fe o sense ella, però no hi han comptat!!!

Una d'elles es que el club, a part d'un lloc on es fa esport i on la competitivitat ha de ser present, ha de ser un lloc de creixement personal, un lloc de valors... i no de conflictes.

Crec que el Club Natació Rubí es mereix una alternança a la Junta, ja que tants anys les mateixes persones (o els seus deixebles) fa que una institució con el CNR es rovelli,tingui unes mateixes idees, una mateixa forma de fer.

Se que els canvis, costen i que a vegades fan por, però crec que seria molt positiu pel club que hi hagués una alternança a la Junta i que donem la possibilitat a gent nova, a una manera diferent de fer CLUB!!!

Durant aquests últims dies només he sentit critiques destructives contra la candidatura de Lidia, crítiques que es fan des de la por a perdre el que fins ara s'ha tingut, poder en una institució. Basant-se tan sols en comentaris respecte al Jesús i en dir que el warterpolo s'acabarà amb aquesta candidatura. I es tot el contrari, aquesta gent el que vol es potenciar totes les seccions, ja que un club el fem tots i no només uns quants. Tant el waterpolo, com la natació, com el triatló o com noves seccions com la sincro, son importants per fer CLUB!!! Tots junts podem fer un gran CLUB!!!!

Jo, ja no estic al CLUB per qüestions d'estudis i de feina, però tot i fer ja uns quants anys que hi vaig marxar, sempre intento estar a l'aguait de tot el que passa en el que va ser el meu CLUB i per això m'agradaria que el CLUB tingues la millor junta possible, per això jo crec que aquesta alternança, aquesta renovació de la junta, pot ser molt i molt positiva.

Sigueu crítics!!!

Molts èxits pel CLUB!!!!

Miquel ha dit...

Jo he sentit critiques a las dues candidatures, és normal. Als del DA he sentit que no respecten al soci, que els comptes no estàn clars, etc, etc.
Jo soc soci fa anys i el que m'importa es que hi hagi un bon funcionament del club, en cap moment no m'he sentit malament, ni que hagués conflicte al club. Hi ha conflictes com a tot arreu.
De totes maneres estic veient que opina molta gent que ni tant sols es sócia. Deixem que opinin el socis lliurament el dissabte, tots som prou grans per treure les nostres pròpies conlusions

Toni Venteo ha dit...

Benvolgut Joan,
Sóc Antoni Venteo, integrant de la candidatura de David Alonso. T’escric que fer-te saber que no sóc deixeble de ningú. A la vegada que en David em va demanar pertànyer a la seva candidatura, també ho va fer en Jesús. Finalment vaig optar per la d’en David donat que el seu programa em va semblar més complert i el seu equip més competitiu i professional. No he estat abans a la junta ni he tingut cap mena de relació, per tant, acusar-me de “deixeble” crec que com a mínim és incorrecte.

Vull fer-te notar que intervinc aquí amb nom i cognom. Els darrers dies he llegit comentaris mentiders, falsos i fins i tot grollers emparats en l’anonimat. Però en cap cas s’al•ludia a les persones. És per aquest motiu que he decidit contestar-te.

Estic d’acord amb tu quan comentes que es bo una renovació. Crec que aquest paper el puc assumir, donat que és la primera vegada que accedeixo. Vull formar part d’aquesta junta per poder tirar el club endavant ( a costa d’hores de feina i d’ésser el blanc de moltes crítiques). Sóc soci, abans abonat i ara soci, esportista federat i pare d’esportista. ¿Creus que no tinc interès en que la part social o esportiva del club vagin encara més endavant?

Si has estat fora els darrers anys probablement no ets conscient del canvis que ha sofert a millor el club. No deus conèixer la nova sala de fitness, la felicitació de la Federació de Natació pel progrés dels nostres esportistes, l’ampliació del vestidors, la nova sala de cicling, que sóm la primera entitat esportiva de Rubí, la nova coberta de la piscina, la nova zona lúdica d’aigües... i tot això tenint fins i tot superàvit.

Et prego que disculpis l’extensió de la resposta però les acusacions personals fan molt de mal.

Joan ha dit...

Hola Toni,

Gràcies pel teu escrit. Primer de tot em referia a “deixeble” a en quant sou una candidatura continuista de la que tants i tants anys ha dirigit el club, més del 50 per cent (segons declaracions fets a radio rubi) son gent que ja estava a la anterior junta, per tant les idees i la manera de fer continuarà sent la mateixa, tot i haver gent nova, per això la meva crida a la renovació total de la junta, per gent nova, amb una altra manera de veure el club i la seva dinàmica.

També informar-te que encara no ser del club (soci del club), de tant en tant continuo anant per saludar als amics que encara continuen allà i us felicito per totes les remodelacions que heu fet, la veritat es que son bones, però quan parlem de CLUB parlem més que de quatre parets. Seré realista i segurament guanyarà la vostra candidatura... perquè? doncs simplement perquè la majoria de socis van al club com a simples usuaris (error de la junta actual) i per tant ja estan contents amb les remodelacions de millores fetes al club (que per cert, més que per un voluntat de la junta, es van fer per afrontar la possible competència amb el DUET Sports). Aquestes persones segurament no estan al dia de la vida cívica del club i per tant ja els hi estarà bé, per això segurament guanyareu.

La nova candidatura que es presenta ho te difícil per competir amb vosaltres perquè l'únic que poden presentar en el seu programa electoral son bones intencions. Jo si fos ara mateix soci li donaria el meu vot, ja que una nova manera de fer CLUB es necessària!!!

Tot i així, com segurament guanyareu, espero que feu una molt bona feina durant aquests pròxims 6 anys, espero que cuideu i mimeu a totes les seccions per igual, que augmenti la oferta d'activitats socials, d'ajudes a esportistes, bones condicions laborals per als treballadors, etc...

També tindria un últim comentari a en Miquel, he opinat perquè des dels 3 anys vaig ser soci del club i més tard fins i tot vaig ser treballador durant algunes temporades, per això creia que la meva opinió era vàlida. A més a més, ara mateix familiar meus continuen al CLUB, per tant tan sols volia oferir el meu punt de vista.

MOlta sort als dos candidats!!!

smiras ha dit...

Vull comentar un parell de coses sobre que el club no té una vessant social.

S'ha aconseguit passar tots els abonats a soci, amb totes les millores que suposa, permetent que assisteixin a assemblees i puguin votar.

S'han organitzat diverses sortides només per socis amb una participació de unes 30 persones a cada sortida (totes les que es van apuntar)

S'han ofert descomptes i tractes especials amb comerciants de Rubí pels socis.

S'ha aconseguit ser un referent en esport a Catalunya, el número 12 segons el Consell Català de l'Esport.

Podria continuar, però qui ha volgut formar part activa del Club ja ho sap, i qui no ha pogut o no ho sabia, a partir d'ara sap que ho pot fer i que treballem per això.

Per finalitzar faré una valoració personal, sí que hi ha hagut diferencies amb un petit col·lectiu dels més de 7.500 socis de l'entitat. Aquest "conflicte" va sorgir per les decisions preses que afectaven a una secció. Com en qualsevol gran estructura, no totes les decisions són acceptades de la mateixa manera. Però la resta del Club, que com ja s'ha dit som tots i no un petit col·lectiu, no ha patit aquesta situació anòmala.

Sempre es pot millorar, i segurament vam dedicar molts esforços a millorar tant la instal·lació com les relacions amb l'Ajuntament. Així que si la majoria ens vol donar el seu suport, treballarem per seguir millorant en tots els aspectes i si és necessari, emfatitzant més en la part social.

Gràcies per l'atenció

Anònim ha dit...

Moltes Felicitacions a la Junta de David Alonso, i veure que la bona gent i la feina ben feta dona bons resultats!

A continuar a millorar aquest Club que també heu fet crèixer i sabeu gestionar!