dimarts, 10 de juny del 2008

L'Ateneu no va obrir dilluns

Continua el serial d'aquest mes. L'altre dia La petjada es feia ressò d'una notícia d'El Punt on es deia que el govern PSC-ERC havia decidit obrir l'equipament dilluns. Tot i això, avui dimarts l'edifici continua tancat. Segons sembla, al final s'ha optat per deixar uns dies de marge i veure la valoració final que govern i Coordinadora fan de l'asssumpte. Està prevista per avui una reunió entre ambdues parts on es parlarà de la proposta de tornar a obrir l'Ateneu amb gestió directa per part de l'Ajuntament. Així doncs, la obertura es faria realitat d'aquí uns dies.

D'altra banda, dissabte passat la Coordinadora d'Entitats va fer una reunió oberta al públic i a les entitats, on es va parlar de la situació econòmica actual i es va intentar explicar a les entitats com està el tema. Jo no vaig poder anar-hi així que si algú va anar-hi seria tot un detall que ens expliqués en unes línies com va anar la reunió, si va ser positiva, si hi va haver consens, punts febles, forts...

Finalment, la Rubisfera s'ha reactivitat una miqueta envers aquest tema de nou. L'Arés Tubau està recuperant els articles publicats després que el bloc se li morís, la Marta Ribas ha tornat a la xarxa per parlar-nos sobre l'Ateneu i també ho ha fet en Carlos Águila. Segueixo trobant a faltar la opinió de Jordi Peiró (PSC) o d'en Xavier Reinaldos, per exemple, malgrat aquest últim fa segles que no escriu res, concretament des del 26 d'octubre del 2007... quan vinguin eleccions segur que s'enrecorda del seu bloc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A part d'El Punt hi ha altres mitjans on ja no es deixava tan clar i més encertadament que no obririen dilluns.

A Rubí, l'Ajuntament mai l'ha encertat quan ha fet pronòstics sobre dates d'inauguracions, obertures i demés actes...

Anònim ha dit...

sobre opinió Reinaldos.
A El Punt d'avui surten declaracions de CiU sobre la problemàtica de l'Ateneu.

sobre assamblea coordinadora.
Com a entitat podeu demanar l'acta de l'assamblea, que és la forma més raonada de saber de què es va parlar i les conclusions. Et pots informar a través de gent que va ana-hi, però seran només opinions, i com tot el què està passant al voltant d'aquest tema, poden ser opinions molt esbiaxades que només posen més llenya al foc.

Anònim ha dit...

algú sap on es pot trobar aquesta acta? algú la pot enviar?

Anònim ha dit...

A mi em sona haver sentit que la CdE ha fet una nota de premsa o alguna cosa....