dissabte, 26 de juny del 2010

Com has viscut la Festa Major?

A on has anat? Què has vist? Què t'ha agradat i que no? Què t'han semblat els canvis? Expressa't a La petjada de Rubí!

La Festa Major ja ha començat i durarà fins dimarts, quan el Piromusical posarà punt i final a quatre dies de festa. A partir d'avui els mocadors blaus ja colonitzen els carrers i places de la ciutat, i l'ambient i sentiment rubinenc és el gran protagonista. Durant aquets dies, es faran centenars d'activitats, dirigides a rubinencs de totes les edats, i moltes d'elles, organitzades per les entitats. Surt al carrer, i quan arribis a casa, o des del teu dispositiu mòbil, comparteix com estàs vivint la Festa Major de Rubí amb tots nosaltres.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

seguint el pregó per ràdio rubí...

Max

Anònim ha dit...

yo ahora empiezo la fiesta con las sardanas de la plaza ayuntamiento, y luego a cenar x ahi

Esteban

Anònim ha dit...

macaco fue increible!

Anònim ha dit...

pues si como la mayoría trabajamos fuera de Rubi y no tenemos fiesta ni lunes ni martes pues una mierda. La verdad que no me extraña que haya menos gente de la que debería haber, ya que con la programación de eventos a esas horas cuando muchos trabajamos al día siguiente es normal. Y por cierto, ¿algún intelectual del ayuntamiento piensa que mucha gente de rubi no tiene fiesta estos días porque trabaja fuera de la ciudad? mas que nada que toca los cojones tanto ruido de madrugada cuando has de levantarte a las 6am. Espero que los del ayuntamiento tengan vecinos que trabajan fuera de rubi, así cuando sea fiesta es esas ciudades y tengan fiesta les molesten con ruidos hasta altas horas de la mañana.

marta ha dit...

En positiu, del que he vist, jo destacaria: el Barrakuda Festival al Pau Casals, el nivell de les actuacions de l'Esbart i de l'Obrador Coral, el concert de Macaco, la ballada de gitanes, el jazz...
En negatiu: les múltiples pegues de l'espai del Castell per als espectacles de nit (fred, tren, llunyania públic-escenari, interferència del so de l'Escardívol...), la poca gent la nit de dilluns i matinada de diumenge a l'Escardívol, l'espectacle inaugural (poc adequat per a l'espai), el volum de les orquestres a l'Escardívol (l'any que vé hi aniré amb un sonotone, a veure si així les escolto... o aniré a ballar a casa d'algun veï d'altres punts de la ciutat, que segur que les senten més fort als seus menjadors que el que se sentia a l'Escardívol!!)

Anònim ha dit...

A ver Marta, haras bien en ponerte el sonotone o en ponerte de acuerdo en lo que escribes, por un lado dices que se oia desde el castell y por el otro que estando en el Escardivol no lo oias.
Pues mira la próxima vez te vas al castell a escuchar el concierto del Escardivol

Anònim ha dit...

Eso Marta, a ver si ponen la música más fuerte aún para molestar más si cabe a los vecinos que trabajan al día siguiente. Yo prefiero que tu vecino de al lado te ponga la música a tope toda la semana hasta las 4am para que así no tengas ni que salir de tu casa para escuchar música. Espero que si lo hace luego no te quejes..lol