dijous, 17 de juny del 2010

Novetats a "La petjada de Rubí"

A partir d'ara, podràs compartir les entrades d'aquest bloc de forma senzilla amb els teus amics i seguidors de Facebook i Twitter
La petjada de Rubí introdueix algunes novetats per tal d'adaptar-se als nous temps. A partir d'ara, els usuaris que ho desitgin podran compartir les entrades d'aquest bloc amb els seus amics i seguidors de les xarxes socials Facebook i Twitter. D'aquesta manera, fent un sol click a l'icona que trobareu al final de cada article, podreu enllaçar-la amb el vostre perfil de Facebook o Twitter, per tal que altres ciutadans que creieu que poden estar interessats, puguin llegir-la i comentar-la.

Creixement del nombre de visites. Des de l'estrena de
La petjada al març de 2008, el nombre de lectors del bloc ha anat augmentant progressivament. Des de setembre del 2008, moment que es va activar el comptador, aquest bloc ha registrat gairebé 28.000 visites. Actualment, la mitjana és de 90-120 visites diàries, fet que s'ha incrementat des de l'estrena de la pàgina de La petjada de Rubí a Facebook, que ja compta amb 165 seguidors. El rècord de visites mensual es va produir el passat mes de maig, amb 2587 visites i 4321 pàgines visites. D'altra banda, el passat dilluns 7 de juny es va produir el rècord històric de visites diàries, amb 166 visites i 308 pàgines vistes, coincidint amb l'estrena de l'Espai Obert i amb les darreres novetats de la Festa Major.

Actualment, un 41% dels visitants arriben a aquest bloc des de Facebook, un 35% accedeixent escrivint l'adreça d'aquest bloc al seu navegador, un 11% des de Rubiplanet i un 7,45% des de la web d'ACR. La resta, provenen d'altres blocs o pàgines d'Internet.

Moltes gràcies a tots!

2 comentaris:

Joan ha dit...

Enhorabona xl portal! Sempre s'agraeix saber de Rubí, i més d'una manera fàcil i atractiva. ;)

komotu2003 ha dit...

Nos enorgullece poder decir, que nosotros como blog rubinense siempre nos informamos a través de la Petjada de Rubí.

Felicidades y a seguir así