diumenge, 20 de juny del 2010

Farts de Jazztel

L'operadora Jazztel té en marxa una intensa campanya telefònica per tal d'aconseguir nous clients. Vols deixar de rebre les seves trucades?
Avui no parlem de Rubí, però si d'un problema que emprenya i molesta a molts ciutadans. L'operadora de telefonia, internet i televisió Jazztel, intenta captar nous clients amb una important campanya a través del telèfon. Sigui el dia que sigui (inclòs diumenges i festius), sigui l'hora que sigui (matí, tarda o nit), algun operador/a pot estar darrere de l'última trucada que acaba de sonar a casa teva. T'ofereixen una oferta molt interessant, però si no la vols, aquí comença el malson.

A casa, portem més de sis mesos rebent una mitjana de dos trucades a la setmana. "No ens interessa" és la resposta de sempre i després de tenir una petita xerrada amb qui atén la trucada, prometen no tornar a trucar. Però la història es repeteix dia rere dia. Ser operador de Jazztel no ha de ser gens fàcil, ja que som conscients de quines deuen ser les seves condicions laborals, però ser un usuari incordiat amb les seves trucades, tampoc. Després d'una llarga lluita, hem intentat que, de moment, no ens tornin a trucar. Després de seguir alguns consells de blocs i d'un operador de Jazztel, el millor que pots fer és trucar al 900 809 400 i dir que no vols rebre més trucades. També hi ha altres mètodes, com donar-se d'alta a la Llista Robinson (les empreses tenen l'obligació de consultar aquestes llistes i no trucar ni enviar publicitat a qui està subscrit). També et podran donar un cop de mà a l'Oficina del Consumidor.

No sabem si Jazztel tindrà molts clients a Rubí o no, però el que si que es pot afirmar és que coneixem a uns quants rubinencs emprenyats amb la companyia. Com que els operadors no en tenen la culpa, més val prevenir que fer mal.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

joder muy bien consejo. estoy hasta los huevos de jazztel

Anònim ha dit...

Jo ja fa temps que estic apuntat a la Llista Robinson i la veritat és que funicona, no he rebut ni trucades ni correspondència no desitjada

Joan ha dit...

I s'ha de pagar alguna cosa per apuntar-se a la llista robinson? A la web posa quelcom de subscripcions. Entenc que són voluntàries, però no sé si fiar-me'n.

Anònim ha dit...

Joan,

la llista Robinson és gratuïta, no s'ha de pagar res ni s'ha de donar cap número de compte corrent. És una espècie de pacte entre les empreses de màrketing de no contactar amb la gent que s'hi ha inscrit

Jo@net ha dit...

Telefònica, perdó, ara Movistar, també va del mateix pal en l'ultim mes i mig.

Encara que sigueu d'un altre operador, us trucaran al mòbil des del número 954983849 oferint-vos la millor oferta del planeta i que us estalviareu un munt de diners comparant-ho amb d'altres operadors... però es clar, només el primer any. En acabar el primer any la clatellada serà immensa i a sobre tindreu problemes en rescindir el contracte.