dijous, 3 de juny del 2010

Espai Obert: un nou espai per a la ciutadania de Rubí

A partir d'aquest divendres els rubinencs tindran un nou punt de trobada on poder participar i/o organitzar tot tipus d'activitats
És evident que a Rubí hi ha una manca d'espais on poder desenvolupar totes les iniciatives que les entitats i els rubinencs tenen. A vegada, la falta d'un espai adient impedeix que moltes activitats es puguin desenvolupar, o bé no es disposa de recursos suficients per anunciar a la població i fer-la partícep. A més, l'Ateneu, un dels espais que havia aglutinat moltes d'aquest tipus de propostes està tancat actualment.

Amb la voluntat de solucionar aquestes mancances, divendres neix Espai Obert, un nou projecte social que ha nascut de la iniciativa dels ciutadans i de les entitats i que disposa d'un local en ple centre de la ciutat. En aquest espai es faran exposicions, debats, tallers, festes, xerrades, ball... tot allò que es proposi i que pugui adequar-se a la realitat del local i del seu projecte.

Per iniciar Espai Obert, s'ha organitzat una festa divendres 4 de juny. Aquesta començarà a les vuit del vespre i s'allargarà fins a la mitjanit. Hi haurà pica-pica, una exposició que recollirà el procés d'adequació d'aquest espai, informació del projecte, concerts i molta música. El local està situat al carrer Justícia 11 i òbviament l'entrada és totalment gratuïta. Qui vulgui més informació d'EO! pot consultar el seu grup Facebook. Sens dubte, una gran notícia per la nostra ciutat.

Espai Obert Carrer Justícia 11

Ver mapa más grande

9 comentaris:

Anònim ha dit...

vaya mierda proyecto

Anònim ha dit...

Aquest espai depén de l'ajuntament o és independent i s'organitza per lliure?

Anònim ha dit...

Para el primer anónimo,

Que fácil es criticar desde la ignorancia, he..?

Para el segundo anónimo,

No depende del ayunta, es totalmente privado,es un espacio cultural muy parecido al ateneo. Pretende ser un espacio de transformación social y cultural, donde las entidades que lo forman, y las que no, puedan realizar actividades abiertas al pueblo.

Felicidades a la gente que se lo ha currado!!!!

Salut!!

Anònim ha dit...

Ok,
és bo saber que, tot i les dificultats de manca d'espais adequats i de suport instiucional, les entitats lluiten per tirar endavant!

Ànims amb aquesta nova experiència

Anònim ha dit...

Vaya mierda proyecto:

Almenys pots dir "vaya mierda proyecto", perquè hi ha "proyecto", en canvi, si parléssim de l'ajuntament, hauriem de dir "vaya mierda", perquè "proyecto" no és que n'hi hagi gaire...

Endavant i força!!

Anònim ha dit...

pero aquest local no és el de EUiA?

Anònim ha dit...

Este local lo ha alquilado EUIA si, pero sólo para impulsar el proyecto. Ahora las riendas las lleva la asamblea de ESPAI OBERT, y lo han pasado a pagar entre tod@s los colectivos que hay dentro, con la idea de que se financie sólo. Y con el único objetivo de que sea lo más parecido a un ateneo popular.

Salut!!

Anònim ha dit...

Felicitats pel projecte! esperem que funcioni com l'alternativa a la manca de punts de trobada reals per a les entitats a Rubí!

marta ha dit...

Felicitats pel projecte. I per la inauguració, que va ser tot un èxit. Llarga vida a l'Espai Obert!!