dimecres, 23 de juny del 2010

Mishima, abans que Macaco

Al final, el grup català actuarà diumenge 27 abans de Macaco a l'esplanada de l'Escardívol. Les entitats amb bar, contentes.
El concert de Mishima de diumenge es farà a les onze de la nit, és a dir, abans del de Macaco, en contra del que es va dir inicialment. tal com figura al programa oficial de les festes i al Myspace del grup. D'aquesta manera, la nit musical començarà a les 11 i s'allargarà fins a altes hores de la matinada, ja que després de Macaco (24,30h) hi haurà ball de la mà de l'orquestra La banda del drac. Aquesta decisió ha estat ben rebuda pels seguidors del grup català (ja que alguns dilluns treballen i un concert a les dues de la matinada era difícil de veure) i també pels bars de l'Escardívol. Algunes entitats amb bar temien que la música tranquil·la de Mishima fes que els rubinencs marxessin abans d'hora cap a casa. La música d'orquestra, en canvi, assegura l'ambient festiu de la nit.

Mishima és un grup de música pop independent, creat a Barcelona l'any 1999. En un primer moment van publicar dos àlbums en anglès, tot i que a partir del tercer el grup va animar-se a cantar en català. Una de les particularitats de Mishima és la barreja entre música pop i d'autor, amb un contingut literari evident i que dóna nom a la banda (pres de l'escriptor japonès Yukio Mishima). El grup acaba de publicar el seu cinquè disc Ordre i Aventura. El concert de Rubí serà un dels primers on es tocaran algunes de les noves cançons de Mishima.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

me ha hecho gracia este coemntario

"Aquesta decisió ha estat ben rebuda pels seguidors del grup català (ja que alguns dilluns treballen i un concert a les dues de la matinada era difícil de veure)"

y tengo que comentar que trabajam el lunes como la mayoría de los que vivimos al lado del Escardivol, y nos tenemos que aguantar con conciertos hasta la madrugada del dia siguiente.

Anònim ha dit...

pues te jodes... son 3 dias al año, q no hacen daño.

a cambio:
- tienes parking gratis siempre
- no aguantas las mil actividades q se hacen en la rambla del ferrocarril
- y las otras mil de can oriol o partidos can rosés cada domingo
- y tienes biblio (eso no, jaja t jodes tmb!)

Anònim ha dit...

Si es fan coses, perquè es fan... i si no es fan perquè no es fan!

Mai plou a gust de tothom!

Quan et compres/llogues un pis al costat de l'escadívol ja saps que et toca per festa major... o que es primer... la festa major o que tu visquessis allà?

Anònim ha dit...

al segundo anonimo: Así me gusta con educación, este es el espíritu de la gente de Rubí.

Anònim ha dit...

segun una encuesta del diario de Rubi, el mayor problema de los rubinencs es la falta de ocio.
"NO HACE FALTA DECIR NADA MÁS"

Rubinenc ha dit...

EL MAYOR PROBLEMA DE LA GENTE DE RUBI ES LA FALTA DE OCIO??

Y LA FALTA DE EMPLEO? Y EL MAL SERVICIO DEL TRANSPORTE PÚBLICO? Y LA FALTA DE CENTRO HOSPITALARIO? Y LA FALTA DE MÁS INFRAESTRUCTURAS DEPORTIVAS Y ZONAS VERDES?

Y EL MAYOR PROBLEMA ES EL OCIO?

CREO QUE NO ESTAMOS EQUIVOCANDO A LA HORA DE CONSTRUIR NUESTRA CIUDAD.
Y LOS PRIMEROS CULPABLES SOMOS LOS PROPIOS CIUDADANOS SI EN ENCUESTAS PÚBLICAS SALE ESE TIPO DE RESULTADOS.

Anònim ha dit...

completamente deacuerdo con RUBINENC. Si la falta de ocio es el mayor problema de Rubí eso me demuestra que realmente el mayor problema de Rubí es la cantidad de retrasados mentales que viven en ella. Si cuando un ciudadano reclama silencio y descanso en su barrio (no en un polígono alejado, sino en una zona residencial donde existen unas normativas de ruido que hay que cumplir) a altas horas de la madrugada porque trabaja al día siguiente, y la respuesta de otro forero es un "pues te jodes" demuestra el nivel de civismo y tolerancia de esta ciudad además de una falta de educación abismal. A esta ciudad le faltan cientos de infraestructuras, limpieza, normas de civismo que se cumplan, etc y la gente lo que mas reclama es ocio???? ¡¡vaya tela!!