diumenge, 13 de juny del 2010

L'Oasi Jove entrevista la presidenta d'Espai Obert

El programa de Ràdio Rubí acomiada la temporada parlant del nou projecte social que es va estrenar amb gran èxit la setmana passada

L'Oasi Jove es va despedir dissabte dels oients de Ràdio Rubí (99.7 FM) amb un programa especial que va recordar els moments viscuts al llarg d'aquesta temporada. A més, l'equip va entrevistar a Neus Méndez, presidenta de l'Espai Obert, una nova iniciativa local que pretén reunir al nou local del carrer Justícia tota mena d'activitats organitzades per les entitats rubinenques. A la inauguració del passat divendres 11 van reunir-se gairebé 350 persones. Méndez va explicar quin són els objectius de l'entitat i va anunciar algunes de les futures activitats que es duran a terme al local. També es van realitzar les seccions habituals del programa, centrant-se en com passar un estiu més saludable i en l'actualitat del món de Facebook, entre d'altres.
D'altra banda, l'Oasi va recordar alguns dels temes tractats durant aquesta temporada: la problemàtica resolta del bus nit, la campanya que demanava un rocòdrom, Can Balasc i La Fàbri-K... També s'han viscut de prop les tradicions rubinenques, com ara els pessebres de Nadal, el Carnestoltes o la Castanyada... A més, la voluntat del programa ha estat reunir rubinencs i rubinenques amb testimonis interessants, fet que s'ha aconseguit amb les entrevistes de Jordi Quimera (mag), Mireia Gascon (biòloga rubinenca que ha treballat a Costa Rica en temes mediambientals), amb els joves actors del musical Mamma Mia de l'AE Albada o amb Joan Giménez (biòleg rubinenc que ha viscut durant 5 mesos en una platja de Costa Rica en el marc d'un projecte de protecció de la tortuga). Finalment, l'Oasi Jove ha seguit de prop l'actualitat jove del municipi, ha visitat Les Divines i un grup de l'IES Duc de Montblanc ha vist com es feia el programa.

Pots escoltar el darrer programa a La petjada i tots els programes emesos aquesta temporada al bloc de l'Oasi Jove. Enguany també s'ha estrenat el nou logotip i un grup a Facebook.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un bon programa per acabar la temporada!!!

Anònim ha dit...

podriais hacer un programa sobre esto, a ver si las autoridades hacen algo.

http://femxarxa.rubidigital.cat/node/view/id/1843/#comentaris

Anònim ha dit...

me ha encantado vuestro programa. en verano radio rubi podria volver a emitir vuestros programas, total no dan nada decente