dimarts, 7 de juny del 2016

Les aglomeracions a FGC en hora punta protagonitzaran l'últim programa de l'Oasi Jove

>> L'espai s'acomiadarà a les 21h amb les darreres novetats sobre la Festa Major i amb un divertit i àcid repàs a l'actualitat local

La supressió dels trens S5 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb origen a Rubí, que pràcticament han desaparegut durant els últims mesos, ha comportat una dràstica reducció de la qualitat del servei per als habitants de la nostra ciutat. Aquest tema preocupa a molts viatgers, que veuen com les aglomeracions són cada cop més habituals en hora punta i, de retruc, genera inseguretat entre els passatgers que han de fer el viatge dempeus i sense poder-se subjectar en alguns casos. Diversos usuaris visitaran l'estudi de Ràdio Rubí a partir de les 21h. A més, el programa comptarà amb Alba Huerga, impulsora de la campanya sobre aquest tema a Change.org.
Aglomeracions a FGC en hora punta.
D'altra banda, el programa es farà ressò de les darreres novetats que l'equip del programa sap sobre la Festa Major i revelarà en primícia les activitats que el CRAC té previst dur a terme durant les festes de Sant Pere, que no es faran a l'envelat del carrer Sant Ignasi sinó a un altre espai més ampli i amb propostes més ambicioses.

Finalment, l'Oasi Jove repassarà l'actualitat local amb el seu particular punt de vista àcid i irònic. L'espai podrà seguir-se en directe a través de la 99.7 FM i del web www.radiorubi.fm. Com sempre, la participació dels oients estarà oberta a través de Twitter (@OasiJove) i les trucades en directe.