dimecres, 29 de juny del 2016

El jove rubinenc Nabil guanya "Pekin Express" amb el seu cosí Matías

>> Els dos cosins han estat els grans protagonistes d'aquest programa presentat per Cristina Pedroche i emès a La Sexta

Mentre Rubí iniciava ahir la Festa Major, a la tele, un rubinenc s'emportava el premi de 'Pekín Express' a La Sexta. Matías i el rubinenc Nabil, de 28 anys, més coneguts com 'els cosins', es proclamaven vencedors del reality més viatger. La parella guanyadora s'ha imposat a Blanca i Pepe, els aristòcrates, que sortien com a favorits a la gran final del programa de La Sexta.

La final de l'espai va tenir lloc a Bombai (Índia), ciutat amb 14 milions d'habitants. En l'últim programa de Pekín Express, els concursants han emulat el 'holi', la tradicional festa índia dels colors, i han hagut de superar nombroses proves per emportar-se el gran premi i diverses recompenses en metàl·lic. Curiosament, la ciutat acollirà demà dijous el seu primer holi amb motiu de la Festa Major.
Nabil, a l'esquerra, i el seu cosí Matías. Foto: La Sexta
El pas de Matías i Nabil no ha deixat a ningú indiferent. I és que els dos joves no han ocultat durant el programa que són uns autèntics friquis. Són cosins per part de mare, actualment viuen a Mallorca (tot i que fins fa poc Nabil vivia a Rubí) i són responsables d'un canal de Youtube. Durant el programa han protagonitzat moments estel·lars que seran recordats durant molt de temps per l'audiència que ha seguit el programa. Pekin Express: La ruta de los elefantes ha finalitzat la seva emissió a La Sexta amb una mitjana del 7,8% i 1,3 milions d'espectadors.

Un dels moments de la final emesa ahir a La Sexta.