dimecres, 8 de juny del 2016

L'Oasi Jove revela que Antonio Orozco serà el pregoner de la Festa Major 2016

>> El proper 28 de juny el cantant estarà acompanyat de Bea Ortiz, waterpolista del Club Natació Rubí

Antonio Orozco serà protagonista de la Festa Major de Rubí per partida doble. Segons va explicar ahir a la nit en primícia una de les col·laboradores del programa L'Oasi Jove de Ràdio Rubí, els rumors apunten a que el cantant serà l'encarregat de donar el tret de sortida a sis dies de festa, a banda de protagonitzar el concert inaugural del Castell. Orozco no és veí de Rubí, però sí està lligat a la ciutat ja que enregistra els seus àlbums a un estudi de gravació del nostre municipi i és habitual trobar-lo a bars i restaurants del centre. A més, alguns dels músics que habitualment treballen amb ell són rubinencs. Segons s'ha apuntat al programa (a partir del minut 53), es preveu que Orozco interpreti a cappella algun dels seus temes. L'Ajuntament de Rubí ha confirmat aquesta notícia aquest dimecres al migdia en roda de premsa.
Antonio Orozco.
Tot i així, i amb la voluntat de no trencar la tradició de comptar només amb rubinencs com a pregoners, l'Ajuntament ha ideat la fòrmula del doble pregoner. Així doncs, a banda d'Antonio Orozco, el pregó també estarà protagonitzat per la waterpolista rubinenca Bea Ortiz, que actualment juga al Club Natació Rubí i competeix habitualment amb la selecció espanyola. Recordem que Ortiz competirà als Jocs Olímpics de Río 2016.
Bea Ortiz.
El pregó tindrà lloc el proper 28 de juny a la tarda, hores abans del concert d'Antonio Orozco inclòs al Rrandom Festival. Les entrades tenen un preu de 20€ i ja es poden adquirir a través de Ticketea.