dimecres, 22 de juny del 2016

Els veïns de la plaça Clavé, indignats amb la brutícia i l'incivisme de cada cap de setmana

>> Els veïns també reclamen a l'Ajuntament que posi en marxa els nous contenidors soterrats, que porten vuit mesos precintats

Llaunes, ampolles i gots a la plaça Clavé.
Els veïns de la plaça Anselm Clavé estan farts de veure l'estat de la plaça Anselm Clavé cada dissabte i diumenge al matí. I és que segons expliquen els residents a la zona, són molts els ciutadans que es queden bevent -i fins i tot cantant- a la plaça durant les nits de divendres i dissabte, un fet que incomoda als veïns, que no poden dormir bé. En aquestes fotos enviades a La petjada es pot veure com, a més, molts d'ells no recullen les seves ampolles i llaunes de cervesa. Per això, reclamen a l'Ajuntament que augmenti la vigilància policial en aquesta zona durant els caps de setmana.


D'altra banda, els veïns també demanen que no es facin concerts per Festa Major a la plaça Anselm Clavé, després de la reparació de la gespa que s’ha fet darrerament. Tanmateix, cal destacar que algunes de les activitats que es feien tradicionalment en aquest espai s'han traslladat a la plaça Salvador Allende. A més, els residents reclamen al Consistori que faci una vigilància més acurada de la zona de la gespa en relació als excrements dels gossos.

Contenidors soterrats precintats des de fa vuit mesos
Els veïns de la plaça Anselm Clavé també es mostren perplexos pel fet que l'Ajuntament encara no hagi posat en marxa els nous contenidors soterrats del carrer Colom, acabats ara fa vuit mesos. Com a conseqüència d’aquesta situació els contenidors tradicionals s'han col·locat a l'altre banda del carrer, causant molèsties i dificultats de mobilitat. Segons va informar Diari de Rubí, el Consistori treballa per posar-los en funcionament "el més aviat possible" i atribueix el retard a la manca d'un quadre de distribució urbana i un altre de maniobra, unes tasques que faran possible que Fecsa pugui fer la connexió elèctrica pertinent.
Els nous contenidors soterrats fa vuit mesos que estan precintats. Fotos: Cedides

1 comentari:

Anònim ha dit...

los conciertos en las afueras de Rubi!!