dissabte, 5 de juny del 2010

Ni Rafael Amargo ni espectacle golfo a la Festa Major

Rafael Amargo "planta" Rubí i Antonio Canales el substituirà. Albert Sans serà el pregoner i la crisi econòmica fa eliminar l'espectacle golfo
Notícia actualitzada (dilluns 7, 18.30h)
Rafael Amargo no serà el protagonista de l'espectacle inaugural de la Festa Major 2010. L'Ajuntament ha comunicat que el polèmic ballarí andalús no podrà realitzar l'espectacle que s'havia compromès a fer ja que haurà de viatjar a Mèxic. Tot i això, ja hi ha recanvi: el també ballarí Antonio Canales, que estarà acompanyat per Amador Rojas. Ambdós artistes interpretaran l'espectacle Mano a mano (que ja es va poder veure a Barcelona al març) a l'esplanada del parc del Castell, nou espai que substituirà l'amfiteatre de la plaça Doctor Guardiet, ja en obres. Aquest acte serà de pagament i es realitzarà dissabte 26 a les 22,30 hores.

D'altra banda, ja s'ha donat a conèixer el nom del pregoner. Enguany serà Albert Sans, director de l'Esbart entre 1955 i 1990, qui iniciarà la Festa Major de Sant Pere. En aquesta ocasió el pregó es farà el matí de dissabte 26 i no divendres al vespre com era habitual. Sans, de 78 anys, va donar a conèixer l'Esbart a nivell internacional i és força conegut entre els rubinencs implicats en la cultura de la ciutat. Va rebre la Creu de Sant Jordi l'any 1992 i la Mdella de Oro al Mérito en Bellas Artes l'any 1993.


Finalment, una mala notícia pels joves i adults amb ganes de festa que ha acabat tractant-se d'un malentès. Segons publicava Diari de Rubí, aquest any l'Ajuntament suprimia la nit golfa a causa de la reducció del pressupost. Doncs bé, segons han comunicat membres del Consistori a aquest bloc, el que realment es suprimeix és l'espectacle golfo que es feia cada any durant la Festa Major i no la nit golfa, que sí que es farà. També hi haurà xocolatada popular. A l'Escardívol sí que hi haurà 25 barres de bar i els concerts programats de Macaco i Mishima (que ha desaparegut de la programació del seu Myspace) per la nit de diumenge. Caldrà veure, doncs, com queda la programació definitiva de les nits de dissabte, diumenge i dilluns i si hi haurà les tradicionals orquestres i xocolatada de cada any.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Y sabemos si la nit golfa hay algo entonces??

Por que yo soy unos de los que ha montado barra y uno de los cuatro responsables del escardivol con el ayunta y no sabemos nada de nada..


Un saludo

Anònim ha dit...

Lluida brutal de l'ajuntament d'aquest poble aquest any amb la festa major...., jo em sembla que me n'aniré a sant cugat o terrassa. Que es podreixin de fàstic ells aquí si volen.

Anònim ha dit...

Us convidem a tots a venir al Pau casals a la festa Major de Rubí, la real, en la que actuen els músics de Rubí. També us conviem a tots a començar la festa al CSO la fàbri-k, on farem el pregó REAL de feta major, exposant la situacio REAL del la ciutat i farem una festa autogestionada per i per al poble.

Moltes gràcies.

Jovent de Rubí.

marta ha dit...

estic flipant... de debò no hi ha nit golfa?? Una cosa és que hi hagi crisi i el pressupost es retalli, i una altra és que retrocedim 15 anys enrera en els actes de Festa Major!!

Anònim ha dit...

¡¡Golasssso por toda la escuadra al equipo consistorialllll!!

¡¡A falta de pocos días para la Festa Major, Ajuntament 0 - Rafael Amargo 1!!

MUY CABREADO ha dit...

QUE SE VAYAN A LA MIERDA
QUE COJONES QUE NO HABRÁ NIT GOLFA
PERO ESTAMOS TONTOS????

UNA PUTA MANIFESTACIÓN ES LO QUE FALTA EN ESTA MIERDA DE CIUDAD

HASTA LOS COJONES DE LAS CHORRADAS DE LOS QUE ESTÁN AL MANDO

Andy Murray ha dit...

El último fulano que ha escrito es un sinverguenza y un maleducado.

Vete con tus insultos a otro lugar.

Si este año no hay nit golfa, pues a joderse tocan.

Y si no te gusta Rubí vete a Sant Cugat. En Sant Cugat encontraras un ambiente más acorde a tus exigencias.

Seguro que allí no desentonas con tu peinado de tipo moderno!!

LaOstia! ha dit...

No veig aon apareix la notícia que es suprimirá la nit golfa al diari de Rubí. En podríes passar el link correcte?

Grácies!

Anònim ha dit...

LaOstia si et fixes en el penúltim paràgraf de l'article del Diari de Rubí, allí es diu que s'eliminarà la nit golfa.

Anònim ha dit...

Solo faltaría eso, no nos manifestamos por tener las calles hechas una mierda,ni por no haber zonas verdes, ni porque las que hay estan en pesimas condiciones,ni por no tener un hospital decente, etc. etc. etc., y ahora nos vamos a manifestar porque suprimen la nit golfa, hay que tener pocas luces, asi van las cosas en Rubi, la gente solo se escandaliza cuando les quitan las fiestas lo demas les da lo mismo.

Anònim ha dit...

Y como te han dicho más arriba,vete a Sant cugat y despues nos explicas como es la nit golfa allí y dónde la hacen.

Melcior Sanchez ha dit...

Propongo ir todos juntos a Sant Cugat y embriagarnos con sus licores y hacer el amor a sus mujeres. Esas chicas tan selectas y físicamente atractivas.


NIT GOLFA a SAnt Cugat del Vallés

Anònim ha dit...

El problema de que no hi hagi nit golfa no és un problema de festa, és un problema de que la nit golfa és el 15%-20% del pressupost de moltes entitats al llarg de l'any, si la suprimeixes aquestes entitats deixen de cobrar d'una barra on, a Rubí, es fan mooooooooooolts calers....

Anònim ha dit...

Pues... a hacer trabajar la imaginacion y a buscar otros medios para conseguir dinero, que esta es la forma más fácil.

Anònim ha dit...

La imaginació que la faci anar l'ajuntament per treure duros i fer la nit golfa, per exemple, rebaixant-se el sous i fent fora els càrrecs de confiança i asseosrs municipals totalemnt inútils i que tots els partits (menys ACR) tenen al consistori.

Anònim ha dit...

Estoy completamnete de acuerdo contigo menos en que esos "duros" los empleen en la nit golfa, creo que hay otras cosas mucho más importantes y necesarias en Rubi que la nit golfa,esa tendria que ser la ultima de nuestras preocupaciones viendo la situacion de nuestro pueblo.

La petjada ha dit...

ACTUALITZACIÓ DE LA NOTÍCIA:

Diari de Rubí es va confondre i sí que hi haurà nit golfa!! El que NO es farà és l'espectacle golfo.

Doncs bé, segons han comunicat membres del Consistori a aquest bloc, el que realment es suprimeix és l'espectacle golfo que es feia cada any durant la Festa Major i no la nit golfa, que sí que es farà. També hi haurà xocolatada popular.

Disculpeu les molèsties i ens alegrem de l'"error"!

Anònim ha dit...

ya me extrañaba que por una vez este ayto. fuera un poco inteligente.

Anònim ha dit...

... I mira l'embolic que s'ha creat perquè un diari no ha fet bé els seus deures (cosa que m'estranya poc). Fins i tot, com sempre, la Marta Ribas ja s'havia apuntat a la festa del pim-pam-pum contra qualsevol cosa que es mogui una mica, o que a ella li sembla que es mou una mica i sigui susceptible de treure'n rèdits electorals. Ja veieu, amants empedreïts d'internet i senyors de La Petjada: s'ha de ser més rigorós a l'hora de difondre maquinalment les notícies no contrastades. Està bé rectificar, però sigueu més prudents un altre dia. Com a lector és el mínim que puc demanar, amics meus.

Pere J.

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla que de coses més urgents que una nit golfa de festa major sempre n'hi haurà, i això no és excusa per treure aquesta activitat que tant bé va a les entitats..., sinó podríem també treure la festa major i, de fet, podríem no fer res fins que l'atur no estigués solucionat, o la fam al món, però clar, en aquest plan mai faríem res....

En fi, m'alegro que es mantingui la nit golfa.

Anònim ha dit...

senyor pere j.,

la font de la noticia era prou bona. no fa falta ser periodista per saber que amb això n'hi havia prou.a part, la petjada no cobra per això, que ho fa per l'amor a l'arte.

I respecte la marta, en cap lloc ha fet pimpampum sinó que ha sigut la única que ha qüestionat la noticia "de debò no hi ha nit golfa?? " i és la única que signa. Ni jo m'atreveixo perquè em tatxeu de quelcom. Així que primer posa el nom i després crítica company.

Anònim ha dit...

Hum! ¿Bona font periodística és anar a una roda de premsa i no assabentar-se del que diuen? Caram, això és la refundació del periodisme... I a sobre no sé quins embolics es munta amb si la Petjada cobra o no: ¿que ets inspector/a d'Hisenda? Aquí hi escriu gent que en 'sap' molt de tot, ¿oi?

marta ha dit...

me n'alegro molt que fos una confusió.
i no, Pere J., no m'havia apuntat a cap pim-pam-pum. Simplement expressava la meva sorpresa, com la resta.