diumenge, 17 d’octubre del 2010

Seguiment de la consulta 17 d'octubre

Des de les 9 i fins les 20h els rubinencs estan cridats a les urnes en algun dels 18 col·legis preparats. 200 voluntaris col·laboren avui amb la consulta
Aquesta entrada es va actualitzant periòdicament (Resultats al final)
Ha arribat el gran dia. Després de mesos de feina, recollida de vot anticipat i, sobretot, donar a conèixer aquesta iniciativa a tots els rubinencs. Avui, gairebé 60.000 persones estan cridades a les urnes, per votar sí, no, o en blanc a la preguntaEstà d’acord en que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?".

Per tal que els rubinencs responguin a aquesta pregunta, dos-cents voluntaris (de Rubí i de fora) estaran repartits entre els divuit col·legis electorals preparats per l'ocasió, alguns d'ells dins d'equipaments, i molts altres en carpes instal·lades al carrer, totes amb permís municipal. A partir de les nou del matí els col·legis ja podran rebre als primers votants, i a partir de les vuit del vespre s'iniciarà el recompte de vots, que es farà públic en un acte que concentrarà a la plaça Catalunya a centenars de persones. Allà també es llegirà el manifest.

Durant tota la jornada pots seguir l'evolució de la consulta a través de La petjada. Comparteix aquest dia tan especial amb nosaltres! Diga'ns si has votat, a on, què et sembla aquesta iniciativa... A més, a les 20h està previst un programa especial en directe a través de Ràdio Rubí.
Més informació a la web de Rubí Decideix


09:03 El primer vot
12:30 Els polítics voten
Fotos realitzades per Txell Canals i Maria Bernadet

13:00
Primeres dades de participació 12,30h = 5,34%
A les 12,30h ja havien votat 3.277 persones (el 5,34% dels electors cridats a les urnes d'un total de 61.309 persones). Si es té en compte el cens electoral d'una jornada de votació ordinària (cens de 51.887 persones), la participació s'elevaria al 6,2%.

18:00
Augmenta la participació durant el principi de la tarda = 7,42%
A les 17,30h ja havien votat 4.550 persones (el 7,42% dels electors cridats a les urnes d'un total de 61.309 persones). Si es té en compte el cens electoral d'una jornada de votació ordinària (cens de 51.887 persones), la participació s'elevaria al 8,43%.

20:00 Es tanquen els col·legis. Comença l'escrutini

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ya he votado: EN BLANCO. No lo tengo claro. Felicidades por la organización

Anònim ha dit...

ja he votat! a la seu de RD!

Anònim ha dit...

Vot fet!!!

Un dia molt important pel país!!!

Avui decidim!!!!

Vota si, vota no, vota en blanc però decideix!!!

Anònim ha dit...

Jo he votat un SÍ!!!

Anònim ha dit...

SI

Anònim ha dit...

en aquest percentatge està inclosa la gent que ha votat anticipadament?

Anònim ha dit...

Sí. El vot anticipat ha estat més o menys un 4% del total (8,67%). Està clar que Rubí és i serà una plaça difícil... així que toca seguir lluitant! Endavant Rubí!
I moltes gràcies a tots els voluntaris de Rubí Decideix, en especial aquells que heu estat currant tots aquest mesos, fins a la matinada d'aquesta nit perquè tot estigués apunt aquest matí a les 8.

Per tots qui hem votat, ENHORABONA! NOSALTRES DECIDIM!

Joanetcc ha dit...

Caramb! Tots els que opineu sou anònims?. Ni tant sols el "nickname" habitual al blog que feu servir...