dissabte, 9 d’octubre del 2010

Tots els detalls de la consulta de diumenge de Rubí Decideix, a l'Oasi Jove

Ignasi Mir, un dels portaveus de la plataforma, explica tots els detalls de la consulta sobiranista del proper diumenge 17 a la ciutat

Ja ha tornat L'Oasi Jove a la graella de Ràdio Rubí. El passat dissabte 9 a la una del migdia es va estrenar la tercera temporada d'aquest espai, que s'emet un dissabte al mes a l'emissora municipal. La voluntat del programa es donar a conèixer diferents projectes duts a terme per ciutadans i entitats, que contribueixen a fomentar el teixit associatiu de la ciutat, així com rubinencs que destaquin per alguna de les seves experiències personals viscudes.

En aquesta primera edició de la temporada, l'Oasi Jove va comp
tar amb Ignasi Mir, membre de la plataforma Rubí Decideix, qui va explicar amb profunditat com està vivint l'entitat aquesta recta final de campanya, els darrers actes que s'estan duent a terme i va explicar com es vehicularà la votació de diumenge 17. A més, també va parlar de la desaparició d'algunes pancartes de Rubí Decideix que s'havien col·locat dies enrere i de la col·laboració dels comerciants, entre d'altres assumptes.

D'altra banda, el programa va tractar la curiosa troballa del rubinenc Ramon Vilalta, qui va trobar la moto robada d'Andreu Buenafuente a Rubí. Finalment, es van conèixer nous hàbits saludables i es va fer fer un repàs de l'agenda de la ciutat i de les notícies més curioses de la setmana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial el programa!!! Anirem tots a votar!!!

I per cert... molt ben triat a en Cesk Freixas!!! Des d'aqui vull reivindicar una mica més la música del nostre petit país!!!

Anònim ha dit...

jo votaré i votaré que no. Estic convençut que encara no estem preparats, crec que econòmicament no funcianaria. A més, els meus avis eren de fora i les arrels m'uneixen amb Espanya. Potser els meus fills ja no ho tindràn això. En qualsevol cas, no s`ha de tenir por de la opinió de la gent, cal votar.

Anònim ha dit...

esto si es que es un buen programa de radio local. rubí necesita chicos jóvenes como estos que den ánimos y cancha a lo que se hace en la city