divendres, 15 d’octubre del 2010

Anglada es trobarà una manifestació contra el racisme al seu pas pel Centre

Montserrat Nebrera també visita la ciutat el mateix dia que es celebrà el Correllengua. Hi haurà un dispositiu especial de seguretat
Casualitats (o no), avui divendres a la tarda coincideixen vàries activitats a la ciutat, algunes d'elles contràries entre sí, que esperen reunir a un bon grapat de rubinencs. Aquestes activitats se sumen a la gran activitat que registrarà la ciutat durant aquest cap de setmana.

Montserrat Nebrera: La expopular catalana visitarà la ciutat en el marc de la consulta de Rubí Decideix. Nebrerà oferirà un cafè-tertúlia al restaurant Cal Gori (
av. Barcelona, 78) a partir de les 18,30h. L'objectiu de la seva conferència serà motivar el "no" en la consulta de diumenge, sota el lema "Catalunya conviu amb Espanya". Més informació

Josep Anglada: El líder del partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC) ha convocat als rubinencs interessats a la plaça de Catalunya a les sis de la tarda. Tot i això, segons ha pogut saber La petjada, Anglada no té previst iniciar el seu camí pel Centre en direcció a l'estació fins a les set de la tarda. Allà farà els parlaments. A més, s'ha suspès per motius de seguretat el sopar previst a l'Hotel Park Sedó, segons informa Rubí Notícies.

Manifestació contra el racisme: La plataforma contra el racisme de Rubí (formada per diverses entitats i plataformes rubinenques) han organitzat avui una festa i manifestació contra el racisme, en motiu de la visita de Josep Anglada. La convocatòria és a les 18,30h a la mateixa plaça Catalunya. Els organitzadors han demanat que la manifestació sigui pacífica, familiar i reivindicativa, per evitar actes similars als de l'anterior visita d'Anglada a la ciutat. Molts comerciants del Centre (per on passarà Anglada) han penjat cartells amb el lema "Aquí també som antiracistes" als seus aparadors. Informa't!

Correllengua: L'arribada de la flama (21,30h a l'Antiga Estació) donarà el tret de sortida al Correllengua 2010. Una caravana de cotxes, lectura de manifest, i concerts són algunes de les propostes per avui. Durant el cap de setmana també hi haurà altres actes en motiu d'aquesta celebració. Més dades

Aquest cúmul d'activitats ha motivat un dispositiu especial coordinat entre Mossos d'Esquadra i Policia Local de Rubí, ja que hi ha la possibilitat d'enfrontaments o problemes entre defensors i partidaris de Josep Anglada, tal com ja ha passat a Rubí i a moltes altres ciutats catalanes davant la visita d'aquest polític xenòfob, ultradretà i amb un passat força especial.

Esperem que no succeixi res! A quins actes tens previst anar?

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que caldria que tots els rubinencs que puguin/vulguin surtin al carrer. Com es pot permetre que aquest personatge, com és l'Anglada, es passegi tranquil·lament pels carrers?? I més a Rubí, on està clar que la immigració hi té un paper molt important. Aquest home l'únic que busca és problemes. Si cada cop que ve ha de venir envoltat d'anti-avalots, perquè coi ve?? I és més, perquè coi el conviden?? Així no avançarem mai cap enlloc...
Us heu parat mai a pensar quants de nosaltres venim de la resta d'Espanya? i de l'estranger?? Què passaria amb els nostres companys i amics no nascuts aquí? També els fariem fora?

Anònim ha dit...

Jo estic totalment en contra de les opinions de l'Anglada, comparteixo que és un xenòfob i un feixista impressionant. Tanmateix, tot i que defenso que es plantegin activitats cíviques antiracistes, crec que avui no és el millor dia per fer-les. Crec que l'Anglada busca precisament això, l'enfrontament, crear conflicte, etc. El favor més gran que se li fa és parlar d'ell.
Personalment considero que el que s'hauria de fer és ignorar-lo totalment, que els mitjans de comunicació no es fessin ressò de les seves declaracions, que ningú li fes cas.
D'altra banda, la manifestació antiracista i totes les activitats que s'han plantejat es podrien celebrar demà mateix, quan aquesta persona ja no estigui a Rubí i ja no pugui aprofitar el ressò mediàtic de l'activitat.

Nemo ha dit...

D'acord amb l'últim anònim. Em sembla que el Sr. Anglada estarà secretament encantat amb una contra-manifestació, i més si per la raó que sigui es generen enfrontaments gràcies als quals pugui lamentar-se de que es coarta la seva llibertat d'expressió i el seu dret a manifestar-se. Això li donarà més ressó mediàtic.

Anònim ha dit...

Hem fotut fora l'Anglada de Rubí! RUBI ANTIFASCISTA! Al feixisme no s'el discut, s'el combateix! Convido a l'Ajuntament a declalar-l'ho persona no grata a Rubí!

Anònim ha dit...

i això és el que s'aconsegueix donant-li protagonisme. Senyors! no ens fem cap favor fent-lo fora de rubí!

http://www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=891

Anònim ha dit...

todo esto es un juego de niños.

Anònim ha dit...

Si no se'l fa cas, semblarà que rubí sigui una ciutat amiga d'aquest home. Que es faci la propaganda que vulgui, però que sàpiga que aquí no el volem més. 6 furgons d'anti-avalots per una quinzena de persones!! Au va! El que haurien de fer els cossos de seguretat és explicar-li que no pot anar fent gastar diners a la generalitat perquè al senyoret li ve de gust passejar pel carrer! Que passa? té por?? qui la fa la paga, diuen. Si vol passejar, que no movilitzi als policies que crec que prou feina tenen. Ja veuriem si segueix rient tant quan no estigui blindat. A tot porc li arriba el seu Sant Martí!

Anònim ha dit...

Muy bien por la mani y por haber conseguido que este pequeño cerdito no haya podido hacer ni el discurso fascista y racista. Al anónimo que dice que no nos hace ningún favor por haber echado a estos porquets, si no hacemos nada la propaganda se la hacen igual, y crecen y crecen. Si nos manifestamos se hacen propagando igual, pero si lo hacemos la propaganda es parecida y saben que una pare de la gente del pueblo no los quiere, que es mejor?? Yo lo tengo claro, al fascismo no se le ignora, se le combate! Lo mejor de todo el que no haya habido ningún solo incidente, ya que muchas bocas envenenadas pronosticaban incidentes, y con esto se les cierra la boquita. Cada vez que intenten hacer algo est@s porquets/as ahí estaremos, para plantar cara al porquet Enguix y al racista/fascista, que quiera hacer un acto que atenta claramente a los derechos humanos.Lo malo de que hayan asado por Rubí es que ahora estaremos oliendo a mierda durante uno días..

Porquet Enguix jodete!!!
Poquet Anglada jodete!!!

AQUÍ TAMBÉ SON ANTIRACISTAS!!!!

Anònim ha dit...

Gracias a todos los guarros, perroflautas y chusma inmigrante que fue a la agresión del viernes contra el partido de anglada, si no fuera por ellos no me hubiera enterado de que este partido estaba en Rubí.
y puedo decir con orgullo que hoy he quedado con el señor Enguix para afiliarme y ponerme a su servicio.
Fuera la chusma de Rubí PxC forever.

Anònim ha dit...

Para el último porquet!!

Como bien dice el refran dios los cría y ellos se juntan. En este caso se puede decir que la mierda se junta siempre con la mierda, y es tu caso porquet.Ves como no todo lo del viernes es malo. Si no es por nosotr@s tu pequeño cerebelo no sabría que estos porquets existen en nuestra vila.

Por otro lado decirte que espero que tengas paciencia, ya que hagáis lo que hagais ahí estaremos para joderos y seguir luchando encontra de vuestro asqueroso racismo,te puedo decir y con toda la seguridad del mundo de que en Rubí lo vais a tener muy dificil para salir salir a la calle para hacer cualquier mierda y reza al hijo puta de tú puto dios por que la próxima sigan habiendo mossos..

A la petjada, no entiendo cómo puedes colgar un comentario de un nazi, de verdad que no lo entiendo.

Anònim ha dit...

Para el último porquet que ha escrito.

El refran dice; Dios los cría y ellos se juntan, en este caso podemos decir que la mierda se junta con la mierda. Decirte porquet que ves como lo del viernes no todo fue malo, gracias a nosotr@s has conocido más porquets como tú. Si no hubiera pasado, tu pequeño cerebelo no tedria ni idea de que existian en la vila. Eso si ya te digo que tengas paciencia desde el primer día, por que hagais lo que hagais ahí estaremos para joderos desde el primer minuto un discurso racista asqueroso. No creas que lo vais a tener fácil para hacer lo más mínimo, no, quítate esa idea de la cabeza esa vacia que tienes. Lo del viernes no fue un inteto de linchamiento ni agresion, creo que no has visto ninguno. Cuando intenteis hacer algo reza al hijo puta de tú dios de mieda para que os dejemos tranquilos.

Y como bien dices porquet FUERA LA CHUSMA DE PXC DE RUBÍ.

NAZIS DE MIERDA!

Al señor de la petjada, decirte que no entiendo como puedes publicar un comentario de un nazi en este foro.

Anònim ha dit...

No entiendo por que se me censura el comentario que he intentado poner un par de veces, para contestar al nazi este. Se me puede explicar??

La petjada ha dit...

En aquest bloc els missatges es publiquen automàticament, és a dir, no han de ser aprovats pel gestor, sinó que apareixen a l'instant. Altres blocs sí que han d'acceptar el comentari abans de ser publicat, però no és aquest cas. Així doncs, si algun missatge no ha aparegut al moment pot ser degut a un error puntual de Blogger o bé a la vostra connexió a Internet.

Anònim ha dit...

Es la primera vez que me pasa esto entonces..

Al porquet de pxc,

Afiliate así ya sereis 3 o 4 porquets a las ordenes del cerdito de la perilla, Enguix.

Podemos utilizar ese refran de "Dios los cría y ellos se juntan" en vuestro caso sería "La mierda siempre acaba junto con la mierda" que es vuestro caso. Pero ten paciendia porquet, ya que hagáis lo que hagáis ahi estaremos para daros por el culo, y joderos vuestro mierda de discurso racista para encefalogramas planos. No os penséis que lo vais a tener nada fácil, eso quítatelo de la cabeza esa vacía de cerebelo que tienes.

Eso si reza al hijo puta de tu dios de mierda, para que os dejemos un repiro para hacer vuestras mierdas.