dijous, 28 d’octubre del 2010

Els bombers signaran el calendari 2011-12 al Mercat

Bombers de la Generalitat visiten Rubí dissabte per signar els calendaris que els permetran participar a un campionat mundial
Dissabte 30 el Mercat Municipal no només estarà ple a vessar de gent ultimant les seves compres de cara al pont de la Castanyada i Tots Sants. A partir de les deu del matí, alguns membres del cos de Bombers de la Generalitat visitaran el mercat per tal de promocionar i signar el seu calendari 2011-12. Sens dubte una proposta ben curiosa no gaire habitual a l'agenda de la ciutat i que despertarà l'interès d'un bon grapat de rubinencs i rubinenques.

El calendari, de caràcter bianual, està composat per 28 fulls DIN-A3 impressos a tot color. S'hi recullen fotografies de bombers i bomberes de diferents parcs dels Bombers catalans. A més, el calendari s'acompanya d'un DVD amb el making-off de la realització de les fotografies. Amb els diners recaptats, esperen poder participar als XIII Jocs Mundials de Policies i Bombers, que es celebraran a Nova York del 26 d'agost al 5 de setembre de 2011. Aquest esdeveniment reunirà a més de 20.000 atletes policies i bombers procedents de 70 països. La presentació del calendari dels Bombers a Rubí començarà a les 10 del matí i està previst que s'acabi a la una del migdia. El preu del calendari és de 10 euros, i també es pot comprar a alguns establiments de la ciutat.

5 comentaris:

meritxell ha dit...

Jo ja el tinc!!! :D

(per solidaritat amb els bombers eh?)

Anònim ha dit...

Que jilipollada públicais

Anònim ha dit...

como esta el parque de bomberos madre mia!!!!

Anònim ha dit...

igual de gilipollada que la ocupación de una nave

Anònim ha dit...

igual, vamos, igualito