dilluns, 25 d’octubre del 2010

Juli Sánchez estrena la segona temporada del cicle "Explica'ns el teu rotllo"

El Grup Fotogràfic El Gra torna a organitzar xerrades fotogràfiques l'últim dijous de cada mes al seu local de l'Antiga Estació
Víctor Miras i els correfocs, Mireia Gascon i l'Equador, Carles Mercader i els retrats, i Joan Baillès i el retoc digital van ser alguns dels protagonistes d'Explica'ns el teu rotllo, una activitat que El Gra va recuperar l'any passat amb un gran èxit de participació. Dijous 28 es reobre la segona temporada amb Juli Sánchez i la seva mostra fotogràfica sobre els colors i la mirada de Cuba. Aquesta activitat gratuïta començarà a les 20,30h al local que l'entitat té a l'Antiga Estació (primer pis).
Tot aquell rubinenc interessat en organitzar una d'aquestes sessions pot posar-se en contacte amb la coordinadora de l'activitat a través del correu mireiagascon@hotmail.com. Finalment, cal recordar que El Gra també posa a disposició de tots els rubinencs el Punt Obert de Tractament d'Imatges Digitals, un espai gratuït que forma part de la xarxa de telecentres municipals i que està obert els dilluns i dimecres de 19 a 21h.