dimecres, 13 d’octubre del 2010

L'Espai Obert amplia la seva oferta amb diversos cursos

L'associació complementa la seva oferta a partir d'ara amb un gran ventall de cursos i tallers per a totes les edats
El projecte de l'Espai Obert, cada cop més conegut pels rubinencs, ofereix des de fa uns dies una sèrie de nous cursos i tallers amb la voluntat d'ampliar el seu catàleg de propostes. Així doncs, a partir d'ara se sumen al projecte un seguit de cursos i tallers de capoeira, guitarra, àrab i ioga. A més, l'associació ofereix un espai per a dur a terme classes de repàs i formació en violència de gènere i per a gent gran i aturats. Aquestes activitats es veuran complementades amb cinefòrums (el primer, diumenge 24), xerrades i amb algunes trobades intergeneracionals.

Tot i aquestes novetats, l'Espai Obert continuarà oferint els serveis que ja programava abans de les vacances estivals. Així doncs, es manté el servei de biblioteca, viatgeteca i videoteca, així com el servei de kafeta de cada tarda. Sens dubte, un altre dels objectius de l'Espai Obert ha estat oferir el seu local del carrer Justícia a altres entitats, i ja són unes quantes les que han celebrat allà algunes conferències i reunions. El local també té un espai dedicat a exposicions.
De moment, durant aquest primer trimestre del curs s'ofereixen els següents tallers:
dilluns 19h a 20h: Curs de coneixement i control de la veu

dimecres de 19h a 20h o 20h a 21h: Curs de capoeira

dijous de 19h a 20h o 20h a 21h: Curs de guitarra

matins (horari per determinar): informàtica per a gent gran i recerca de feina

Tot aquell que estigui interessat pot apuntar-se directament al local de l'EO (c/Justícia, 11 de 18 a 21h) o bé enviar un correu electrònic a
espaiobertrubi@gmail.com. És recomanable unir-se al grup Facebook de l'Espai Obert per estar al dia de les darreres novetats i activitats.

3 comentaris:

Yáiza ha dit...

Genial! Trobo que és molt bona iniciativa i que cal recolzar-la!! Jo ja estic apuntada a un curset que em va que ni fet a mida! =)

Yáiza

Anònim ha dit...

alguien sabe algo del atropello que hubo ayer en el carrer Major?

Anònim ha dit...

Llarga vida a l'EO!