dilluns, 11 d’octubre del 2010

Dimecres, acte central de la campanya de Rubí Decideix

Josep Maria Solé i Sabaté protagonitzarà l'acte central de la plataforma en la setmana que culminarà amb l'esperada consulta
"Està d’acord en que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?". Aquesta és la pregunta que els rubinencs podran respondre el proper diumenge 17 d'octubre en la consulta organitzada per la plataforma Rubí Decideix. Aquesta setmana és clau per tal que el màxim de rubinencs possibles s'assabentin d'aquesta iniciativa, motiu pel qual els voluntaris de la plataforma estan mobilitzant-se al màxim a través d'activitats ciutadanes, parades informatives i mitjançant les xarxes socials, entre d'altres. Un dels actes centrals de la campanya es celebrarà dimecres a la tarda a la nova biblioteca.

L'acte central, sota el nom El dret a decidir, estarà presentat pel periodista rubinenc Jordi Margarit i comptarà amb la presència de Josep Maria Solè i Sabaté, doctor en Història per la Universitat de Barcelona. La cita és el proper dimecres a les 19,30h a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler (c/Aribau, 5).