dimecres, 15 de juny del 2011

El programa "Callejeros" visita la ciutat

>> El programa de Cuatro va emetre divendres un reportatge sobre invents. Una perruqueria canina del Centre va ser una de les protagonistes
Fa molts anys que alguns rubinencs demanen que el programa Callejeros rodi un dels seus curiosos reportatges a Rubí. De fet, 321 persones ho reclamen en un grup de Facebook des de fa temps. El passat divendres, però, aquells que miressin el programa es deurien portar la gran sorpresa de reconèixer una perruqueria canina de la ciutat a Cuatro. El programa va analitzar el fenomen dels invents a l'Estat i és que segons el programa cada any es registren més de 6.000 invents diferents a Espanya. Un dels més curiosos el podem trobar a Rubí: una màquina automàtica de rentat de gossos i gats. 
Al reportatge l'inventor fins i tot accepta entrar a la màquina de rentat i hi apareixen alguns rubinencs que porten els seus gossos a aquest centre, ubicat al carrer del Gimnàs, just a tocar del pàrquing de l'Escardívol.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que chorada.

Anònim ha dit...

ajjajajaja q bueno!

Anònim ha dit...

Al menos salimos en la tele para alguna noticia buena, y no como siempre porque un chorizo ha sido detenido en su casa en una redada o que unos cuantos sudamericanos se han liado a navajazos.
Mi enhorabuena al inventor de la máquina.

Anònim ha dit...

Y el agua y jabón se mete en ojos y orejas? No sé si debe ser my bueno...