diumenge, 8 de maig del 2011

10 joves detinguts per ferir amb arma blanca a un rubinenc

>> Una baralla en la que van participar una quinzena de persones va acabar amb un rubinenc ingressat a l'Hospital Mútua de Terrassa amb greus ferides
Un grup d'entre 10 i 15 joves va agredir un altre jove el passat dia 20 d'abril a Rubí (Vallès Occidental), segons informa avui l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la víctima va ser agredida a ganivetades i va patir greus ferides al tòrax i en un braç. El ferit va ser traslladat a la Mútua de Terrassa. Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació dels fets i l'endemà mateix de l'agressió van poder detenir un jove. Posteriorment la investigació va dur a la detenció, el dia 27 d'abril, de nou joves més. Entre aquests nou joves detinguts hi havia quatre menors, segons han apuntat els Mossos d'Esquadra.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Els motius de la baralla? On va passar? quina noticia més críptica!

La petjada ha dit...

Ens agradaria poder donar molts més detalls d'aquesta notícia, però, de moment és tota la informació que ha donat l'ACN i TV3. Demà dilluns intentarem obtenir més detalls.

Josep Maria Enguix ha dit...

Jo us puc donar més detalls, només cal buscar una mica per la xarxa, els detinguts son d'origen llatinoamerica i 4 d'ells son menors...

Anònim ha dit...

Com pot ser que es facin públics uns successos despès de tants dies, hi ha algú que no li interessa que es conegui el que passa a la nostra població?

Jordi C. ha dit...

Més informació en:

http://www.elmundo.es/elmundo/2008/02/24/barcelona/1203857101.html

Extrany que passin aquestes coses, oi?

Anònim ha dit...

Como dice la noticia "todos los implicados proceden de países latinoamericanos".
Para variar otra vez immigrantes en este tipo de sucesos, y como siempre los medios locales sin informar...¿casualidad? si claro, y yo soy monja.
Casos ya bastante comunes como estos, demuestra la gran calidad de immigración que tenemos en España.

Anònim ha dit...

George-X (alias "el vocero de PxC") mira de posar informació més actualitzada que aquí es comenten fets del 2011 i tu envies una noticia del 2008.

Més info sobre GEorge-X en:

http://www.youtube.com/watch?v=k9z1V0G_tVo

Anònim ha dit...

Josep Maria Enguix anyora els vells temps si!! Quan tancaven a les presons els homosexuals, teniem una bandera amb un aguila negre, manaven els seus por la gracia de dios.. etc FEIXISTA!!!!!

Jorge ha dit...

JOSEP MARIA ENGUIX ABANS AMB FRANCO AIXO no PASAVA...LA CULPA ES DE LA DEMOCRACIA OI?? DIGUES LA VERITAT !!! AIXO ES EL QUE PENSES!!! FATXA!!


Jorge Gragera Cayuelas
(et sona massa el meu nom oi?)

Anònim ha dit...

George-X, la notícia que enllaces és de 2008, crec que són coses diferents...

Cáspitas ha dit...

Les pressons les han fet ara que estan venint els inmigrants, perque com abans, quan viviem nomes els espanyols aquí, aquestes coses no passaven, no existien ni les pressons ni els jutges!!!! Había tanta "calidad" entre los españoles, les persones es mesuren per qualitat segons els fatxes, llàstima que no els hi podem fer el test amb ells mateixos.
Gràcies per cert a la petjada, per no fer esment de l´origen, com si fos important en aquest fet execrable, evidentment.

Anònim ha dit...

I qui és per tu un "español"?

Tothom que viu i treballa a un lloc és d'aquell lloc (Pujol dixit)
Moltes vegades es fa DEMAGOGIA sobre la immigració, ja ho vaig dir fa uns dies... Analitzem l'entorn i fem el millor o el màxim possible per poder fer que això més fàcil.
Segur que una persona "d'aquí" (entenent "aquí" pel que diu el sr.Enguix) en un entorn dolent, és fàcil que acabi sent delinqüent. L'origen no hi té res a veure!

Srs de plataforma, que pensen vostès d'aquells que viuen fora de Catalunya però dins del estat espanyol que venen a utilitzar la Sanitat Catalana? Sanitat que és competència de la Generalitat de Catalunya i que per tant, paguem els que vivim i treballem a Catalunya (siguin d'aquí o de més enllà)

Aquests casos també existeixen, i no són pocs, però vostès no ho tenen en compte, potser perquè ja els hi agrada el color de la seva pell?

Anònim ha dit...

Crec que el problema d'aquesta societat es que es defensa a un lladre i a un assasí si aquest es immigrant, ja que si un immigrant fa una malifeta s'ha de minimitzar la noticia o no dir-la, sino es que ets un feixiste. Alguns exemples:
Si algú diu que ja tenim suficients lladres i assasins autòctons com per a sobre tenir que mantenir els que venen de fora ets un feixiste.
Si algú diu xifres de reclusos diferenciant entre espanyols i extrangers es un feixiste.
Si algú veu a un immigrant que es pixa a un parking i ho diu es un feixiste.
Si algú es queixa de que el seu vei llatinoamericà li fa molt de soroll es un feixiste.
Si un immigrant et roba ets un feixiste.
Si dius que vols que un immigrant respecti les lleis i que tingui tant drets com deures ets un feixiste.
Si dones dades d'mmigració que no els hi deixa ben parats ets un feixiste.
Si dius que si un immigrant viu al teu pais ha de respectar les teves lleis (igualtat home-dona per exemple) ets un feixiste.

Així podria estar tota la tarda, ja que per molts de vosaltres qualsevol que descriu la realitat es un feixiste si en la seva descripció surt mal parat un immigrant. Aqui no fa falta rebatir les dades ni res, només es contesta que es un feixista i llestos. Us adoneu que això no es normal?
Jo ni voto ni votaré a partits com PxC (que després algú m'ho dirà encara) però crec que tant partits com ells com la resta utilitza la immigració per els seus interessos: uns per gunayar vots dient mitges veritats i la resta no volent parlar mai dels problemes de l'immigració i desviant sempre el tema.

Anònim ha dit...

Quan vulguis, on vulguis, discutim sobre immigració amb les dades a la mà, aquí ningú ha dit que siguis feixista per res del que has dit tu, aquí es diu que ets feixista quan votes el partit d'un home que planteja la immigració com "un forma lenta i metòdica d'invasió", segons paraules del mateix Anglada. Res del que tu has dit està fora de lloc, el problema és que les dades de les que parles també les utilitzo jo per desfer molts arguments anti-immigració.

El que et deia. Quan vulguis, on vulguis, podem discutir del tema, i no pateixis, que ni et diré feixista, ni crec que els feixistes siguin el mal absolut...

Josep Maria Enguix ha dit...

Escolteu he d’admetre que jo amb Franco vivia millor, si es veritat, jo quan Franco va morir tenia 1 anyet i hem passava el dia dormint i menjant, que es el mateix que fan molts dels immigrants que tenim a casa nostra.
NO FLIPEU MÉS, no podeu deixar al Franco en pau, jo tinc 37 anys i això hem queda molt lluny i encara que crec que no ho hem d’oblidar per no repetir errors hem de passar fulla.
El meu avi va estar presoner a la plaça de toros de Santanderí i lluitava contra Franco, segurament ell no tenia ni idea de perquè lluitava i el van fotré en aquell merder sense que ningú li demanes al seva opinió.
Els homosexuals quin problema teniu amb els homosexuals jo tinc gent al partit que ho es i son més radicals que jo.
Els moros, pregunteu als moros que farien amb els homosexuals.
Mireu les xifres son les que son i la percepció de la gent també.
Les xifres diuen que la immigració que tenim a Catalunya es incívica i no que s'adaptaran mai a la nostra societat, i amb això no teniu res a fer.
Be si podeu fer alguna cosa, voteu a PxC i veureu com es pot fer política dintre d’un ajuntament i no com ara, que no et conviden a debats, publiquen lo mínim i tot el dia ens boicotegen per impedir la nostra expansió.

Anònim ha dit...

NO FLIPIS MÉS,si per tu plataforma per catalunya no és feixista, que és el PP , Comunista??. El teu "lider", el josep anglada, organitzaba viatgets amb Fuerza Nueva al Valle de los caídos, et sona?? Franco... Posteriorment es va presentar pel partit de Blas piñar(ex membre de las JONS) amb el partit Frente Nacional. el 2002 en unes declaracions a canal 9 va manifestar que compartia ideari amb els "cap rapats" i que portaba l'águila (de la bandera española franquista) en el cor, vols que seguixi???
Bé, queda clar que PxC no és per res un partit Feixista, Neonazi, Xenòfob i d'extremadreta.

Anònim ha dit...

Josep Maria Enguix te rao amb tot el que diu

Rubí necesita una persona com ell al ajuntament

salutacions

Anònim ha dit...

a mi me suena el nombre de Jorge Gragera Cayuelas y tanto que si, eres la tipica persona que solo sabes insultar

como quieres que sea rubi?, una ciudad llena de inmigrantes, una ciudad donde la seguridad reina por su ausencia, una ciudad donde los que somos de aqui de toda la vida, cada vez vayamos perdiendo los empleos, y estos sean ocupados por inmigrantes cobrando mucho menos que nosotros, yo la verdad no quiero una ciudad asi
no soy un cabeza rapada ni un franquista, simplemente soy una persona que ve la realidad

espero que Enguix pueda entrar en el ayuntamiento

Anònim ha dit...

bien dicho enguix, que pregunten a los musulmanes el que harian con los hemosexuales, esta practica en sus paises esta prohibida y en algunos paises te condenan a latigazos.
haber si algunos os informais bien de lo que es el islam
lo que tenemos que hacer es defender a la gente de casa y no a personajes que solo vienen a vivir del cuento
suerte jm enguix, te mereces entrar en el ayuntamiento