dijous, 19 de maig del 2011

Indignats a la plaça del doctor Guardiet

>> Concentració de rubinencs a la plaça del doctor Guardiet a favor del moviment ciutadà "Democràcia real ja"
Un grup de rubinencs s'ha reunit avui dijous a les 20,30h a la plaça de l'Església per donar suport a totes aquelles persones que estan acampant a alguna ciutat espanyola. Aquí a Catalunya, l'acampada dels indignats més important és la de Barcelona però també s'estan realitzant a altres municipis com Terrassa, Tarragona, Sabadell, Lleida, Girona o Reus, tal com es pot seguir en aquest mapa en directe.
Fotografia d'Iván Comas

14 comentaris:

Anònim ha dit...

El día 22 Abstención. Ni banqueros, ni políticos,ni CC.OO ni UGT.

Anònim ha dit...

No tienes que abstenerte, simnplemente hay que votar a otros,pero si lo hacen mal se cambia otra vez, esa es la grandeza de la Democracia.

Anònim ha dit...

Demà (divendres) s'ha quedat a les 20.30h un altre cop. Es farà acampada i es volen penjar cartells per tota la plaça. S'anima a la gent a penjar al balcó pantalons amb les butxaques cap a fora i cartells de Rubi Indigna't!

Josep ha dit...

S'ha de votar, i s'ha d'evitar votar en blanc, ja que això beneficia als partits grans.

Penso que a Rubí tenim una bona opció amb l'Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR).

Haurem d'esperar a diumenge per veure si aquestes movilitzacions han provocat algun canvi.

Anònim ha dit...

http://www.3cat24.cat/noticia/1206266/politica/La-Junta-Electoral-declara-illegals-les-manifestacions-en-jornada-de-reflexio-i-el-dia-22-de-maig

--> Més que mai: DEMOCRÀCIA REAL JA!

Encara que ens vulguin prohibir fer manifestacions, hi hem d'anar!! tenim dret a la llibertat d'expressió, només faltaria que fessin callar la voluntat del poble!

Marta ha dit...

La llibertat d'expressió és un dret fonamental recollit a la nostra Constitució. És indignant i absolutament fora de lloc que es prohibeixin les concentracions, que són ciutadanes i no de partits. Tot el meu suport. Tot i que és probable que jo no pugui anar-hi, precisament per no generar un problema als rubinencs/ques que es concentren per reclamar sortides justes a la crisi i solucions diferents a les que ens estan imposant. No voldria que ningú utilitzi la meva presència per justificar arguments de suposada manipulació per part de les esquerres de debò d'aquest moviment de protesta que és de la ciutadania. Tot el meu suport!!!

Anònim ha dit...

"la voluntat del poble"....home serà la teva voluntat i la d'uns quants més, perque la resta de ciutadans no hi estem a favor del que demaneu. Us heu llegit el vostre manifest? saps el que demaneu? perque jo crec que ho sabeu cuatre, la resta va a fer festa...Mare meva, si algunes reflexions i demandes son super infantils, de veritat t'ho has llegit? jo vaig alucinar que algunes coses es diguin seriosament. A més, dieu que ja està bé que es manipuli a la gent, i a vosaltres mateixos us estan manipulant...o que et penses que esta passant? Encara que menció apart mereix el post de ICV-EUiA de la Marta, això ja es massa descarat. Unes de les pancartes més vistes es 'fora clase politica acomodada' i a més el primer anònim ja diu que 'fora polítics' ¡¡mare de deu el que es fa per cuatre vots!!

Per cert, això de DEMOCRACIA REAL em fa molta gràcia, ja que quan en un eslogan es posa la paraula democracia sol ser l'eslogan d'un partit d'ultra dreta.
Lo pitjor de tot es que no sabeu la sort que teniu de viure on viviu, ja que ara mateix el que tenim es una democracia real i tots la podem gaudir, tindríeu que haber nascut en unaltre época o en unaltre pais.
Quan algú surt a demanar el que sigui i ho diu sota l'eslogan 'democracia real' perd tota credibilitat i serietat. Gràcies a l'estat democràtic on estem gent com vosaltres pot fer el que fa i dir el que diu, a més tot-hom pot votar a qui vulgui, el teu vot val el mateix que el d'un empresari i tot-hom pot presentar-se com a grup polític ambs els ideals que vulgui.
Menys perdre el temps fent la payasada del mes acampant com gitanos i més formar-se, estudiar, treballar i lluitar amb els vostres ideals en les urnes, que es l'unic lloc on s'escoltaran les vostres veus. Com activitat a l'aire lliure està entretenida, però Espanya no es el món àrab......

En resum, si demaneu lo del vostre eslogan 'democracia real ja' doncs ja la teniu desde fá molts ayns. Si demaneu lo del vostre manifest es que esteu en broma. I si demaneu lo que diuen els vostres centenars de portaveus, doncs primer poseu-vos d'acord, perque cadascú diu el que vol.

Anònim ha dit...

ALCALDESA DE RUBI CARMEN GARCIA LORES Y LA CANDIDATA POR CIU NURIA CLIMENT. IMPUTADAS POR FALSEDAD DOCUMENTAL Y FALSO TESTIMONIO.
PUBLICADO EN LA PAG 10 DE LA GACETA AYER.
ADEMAS TAMBIEN ESTAN IMPUTADOS, OSCAR BASTANTE ( RESPONSABLE DE COMUNICACION DEL AYUNTAMIENTO ) LIDIA JUSTE ( DIRECTORA DE RADIO RUBI ) JOSE AVILA ( EX REGIDOR DE UNIO ) Y JOSE VERDE ( REDACTOR ).

Anònim ha dit...

Esto es España, que tire la primera piedra el que nunca haya hecho nada ilegal. Nuestros politicos son unos mentirosos y chorizos, pero no son mas que el reflejo de la sociedad que le vota.
Mucha gente criticándolos como si hicieran algo que ellos no hacen.
¿no habeis pagado en negro?
¿no habeis incluplido nunca la ley?
etc etc

Menos hipocresia que muchos de los que chillan políticos chorizos lo hacen moviendo dinero negro en sus bolsillos.

Anònim ha dit...

Però quin tip de riure al veure la Marta per aquí, encara m'estic recuperant. I jo que pensava que en aquestes eleccions nomès la veuria als fanals xD

Sonia Galceran ha dit...

Honestamente pienso que si la gente quiere salir del sistema, que salga: nadie lo impide. Que se vayan del sistema y formen sus propios sistemas en la selva o en tierra de nadie. La mayoría de los españoles estamos contentos con este sistema, que sí, que tiene sus fallos y sus injusticias gravísimas, pero ¿Qué es en la vida perfecto? ¿Qué escapa de lo corrupto? ¿Tú eres un ángel? ¿Estas personas que están en Sol no serían corruptas si alcanzaran el poder? Lo dudo ¿Cual es la diferencia entre estos jóvenes y los viejos que están en los bares arreglando el país?

Esta “revolución” que nos quieren vender los medios de comunicación es una chorrada que no va a ningún sitio: si los que la organizaron no hubieran ocupado Sol ningún periódico habría entrado en el juego. Cada cierto tiempo los modernetes buscan algo con lo que entretenerse, jugando a salvar el mundo: lo que pasa es que el mundo no desea ser salvado ¿O ya habéis olvidado el movimiento por una vivienda digna? Menudo coñazo distéis para nada, como siempre.

Estas concentraciones son al sistema, lo mismo que los post de “pega esto en tu muro del Facebook si quieres que se cure el cáncer”, al cáncer

Anònim ha dit...

Potser aquest sistema és caduc i ja ha arribat a la seva data?

La renovació ha de venir des del poble, però també des de la classe política.

Servirà d'alguna cosa aquesta movilització?? Mínim per reaccionar.

Avís per navegants (sobretot ACR i ICV-EUiA), és una movilització del poble, si hi sou, hi sou com a títol personal, no com a partit ni per demanar el vot a ningú.

Jo no crido el vot cap a cap partit, però sí a la participació, n'hi ha que estan a favor d'aquest sistema caduc (PSC, PP i CiU) i d'altres que donen suport a aquest canvi (ICV, ERC, EUiA), crido a la participació!

Esment a part a ACR, nois, és molt fàcil treure el cap de tant en tant pels llocs... sou els més classistes de tots! o estàs amb mi o no ets bo!

Anònim ha dit...

Dia 22 abstención
NO HAY PAN PÁ PANTO CHORIZO

Anònim ha dit...

Yo pienso, que la mejor manera de apoyar el movimiento 15 de mayo, desde la postura de una persona ya mayor, con responsabilidades familiares y trabajando bastante duro por cierto, es abstenerse el 22 de mayo. Lo pienso y tienen razon los que dicen; que los partidos no nos representan, la democrácia es mucho más que los partidos y el que ir a votar cada cuatro años. Para mi es más legitimo la gente que esta en las plazas de toda España, que lo que salga el domingo. Es un toque de atención a la "clase política" a todos los partidos. Y ahora a ponerse a trabajar, que la política este por encima de los partidismos, de los poderes económicos, de los corruptos,que la renovación en las listas (abiertas) sea constante, que no existan mafias ni familias políticas, que el único motivo de entrar en política sea el trabajar por el bien común de los ciudadanos. Y mientras tanto, hasta que no exista una catarsis en la política, la única manera de mostrar nuestro rechazo es no participar en esta falsa democrácia.