divendres, 6 de maig del 2011

22-M: Primet debat amb absències destacades + Rubí a la portada de l'ARA!

>> El diari ARA col·loca les fotografies de cinc candidates a la seva portada. PSC i PP no assisteixen al debat cultural d'Òmnium 
Els rubinencs s'hauran trobat aquest matí amb cares ben familiars a l'arribar al seu quiosc. El diari ARA ha dedicat la seva portada a alguns dels futurs alcaldes catalans, utilitzant el rostre de desenes de candidats per formar un mapa de Catalunya. Resulta sorprenent que cinc dels sis principals candidats a alcaldables de la ciutat -PSC, ICV-EUiA, PP, ERC i CIU- apareguin a la portada, a excepció del candidat d'ACR. Per primer cop, Rubí sembla que tingui una importància destacada en un mitjà d'àmbit nacional. Per desgràcia, aquesta campanya a les municipals es veurà barcelonitzada a la majoria de mitjans del país, fet que fa més necessari que mai els mitjans de comunicació locals.
Portada del diari ARA d'avui divendres 6 de maig

PSC i PP deixen buides les seves cadires al debat d'Òmnium
El debat preelectoral d'ahir, organitzat per Òmnium Cultural, va servir per debatre durant gairebé dues hores sobre els principals aspectes que cal treballar en l'àmbit de la cultura durant els propers anys. Un centenar de persones van assistir al debat, hores abans de l'inici de campanya, al Casal Popular. A l'acte van participar Marta Ribas (ICV-EUiA), Arés Tubau (ERC), Núria Climent (CiU) i Vicenç Rabadán (ACR). Carme García (PSC) i Mònica Querol (PP) no van participar al debat, un fet que va inquietar a molts ciutadans, sobretot perquè Neus Múnoz (PSC) ha estat l'encarregada de Cultura durant aquesta legislatura. L'acte va tenir un important seguiment a través de Twitter, ja que alguns ciutadans presents van estar fent piulades durant tot el debat.
Els candidats van explicar les seves propostes des de l'escenari del Casal

8 comentaris:

Albert ha dit...

Quin motiu ha donat PSOE i PP per no anar al debat d'Òmnium?

Anònim ha dit...

Yo no sé porqué no fueron al debate pero que PSC y PP no acudan a una acto a presentar su programa relacionado con la cultura demuestra lo poco que les importa la cultura (o puede que no tengan programa relacionado con ella y se ahorraron perder el tiempo).

Anònim ha dit...

CULTURA? eso qué es lo qué es?

Fdo.:
un votante del PSC

Anònim ha dit...

Como soy una "arcardesa" de "Armería" no me interesan las cosas de los catalanes.

Fdo.:
Carmen de Mairena Lores

Anònim ha dit...

Como solo tengo el graduado escolar y total me montan los festejos mis amigos de Desfalcas no me interesan las cosas de la cultura.

Fdo.:
Neus Truñoz

Anònim ha dit...

Cusxa Neus Truños, somos musxos lus que no tenemos er graduao ecolar, pero esu no signufica q no nus interese la curtura.

Anònim ha dit...

Els del PP no van anar al debat perquè estaven als cursos d'ortografia per evitar les errades orogràfiques que tenen en algunes de les banderoles que pengen pels fanals de tota la ciutat...

IM-PREZIONANTE!!!

(SI a l'Hospital o SÍ a l'Hospital?)

Anònim ha dit...

Doncs el PP no hi va assistir pq des d dalt els hi han recomanat no fer-ho... I PSC no han donat uns motius clars, simplement q ho van comentar entre ells i van decidir q no hi participaven. Aquests son els motius reals,..