dimarts, 3 de maig del 2011

Cada dimecres, cassolada en contra de les retallades

>> La Plataforma Rubí contra les retallades socials organitza cada dimecres una cassolada a la plaça Catalunya 
La plaça del Casino tornarà aquest dimecres a les set de la tarda a ser el punt de reunió per mostrar el rebuig ciutadà a les darreres tisorades anunciades des del nou govern convergent de la Generalitat en àmbits com la sanitat o l’ensenyament, entre d’altres. Aquestes cassolades populars, que es realitzen arreu del país, van néixer des de les xarxes socials tot i que algunes formacions polítiques li han donat una major projecció ciutadana. A Rubí, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) dóna suport a aquestes trobades des de fa tres setmanes, tot i que la coalició ecosocialista crida a tots els agents de l’esquerra a sumar-se a les reivindicacions. Per a ICV-EUiA, cal preservar l’actual estat del benestar més enllà de guanyar els propers comicis electorals. Ara, diferents entitats i particulars s'han sumat a aquesta cassolada i s'ha creat "Plataforma Rubí contra les retallades socials".

La cassolada a la plaça Catalunya, però, no ha comptat fins al moment amb un gran èxit de participació degut a la coincidència amb els partits de Champions del Barça. En aquesta ocasió, els organitzadors confien en reunir a molts més rubinencs contraris a les retallades socials, ja que la concentració no coincidirà amb cap partit de futbol. I tu, trobes justes aquestes retallades? Quin és el teu punt de vista?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora que es faci alguna protesta! Sempre tots callats i aguantant el que ens vingui! Ja n'hi ha prou!

Anònim ha dit...

com que aguantant el que ens vingui??? pero si a Rubí la majoria de gent va votar a CIU....doncs ara a fotres i a recollir les conseqüencies!! a veure si ara a les municipal també es fa el mateix. Menys queixar-se i més demostrar a les urnes les coses!!!

Anònim ha dit...

A l'últim anònim...la història ha demostrat vàries vegades que les majories s'equivoquen...en tot cas, aquesta no és la discussió! La gent té dret a manifestació i és el que està exercint.

Anònim ha dit...

Mentre diuen que retallaran de manera important el pressupost de Presidència, continuen millorant els sous d'eventuals. Avui, el del responsable de Seguiment de Relacions amb el Territori: passa a cobrar uns 18.000€ més cada any. D'un A24 a A30, i el complement específic passa de 25.813€/any a 38.916€/any. Els millors necessiten millors sous.

Això mateix ho van fer amb els delegats territorrials fa un parell de setmanes.
Suma i segueix!

Anònim ha dit...

La Plataforma Rubí contra les retallades socials , es increible lo patrocina ICV que eran del TRIPARTITO,que nos han dejado descapitalizados,PSC-ERC-CIU-ICV-PPC todos hacen lo mismo,¿estamos decididos a cambiar? esa es la cuestión, no es problema de derechas o izquierdas, es problema de realizar una buena gestión.