dimecres, 4 de maig del 2011

Opis de publicitat com a bolets

>> Durant els darrers dies s'han col·locat diversos opis de publicitat i els antics tornen a tenir anuncis. A canvi, s'instal·len noves marquesines d'autobús
Els rubinencs s'hauran adonat que el carrer Major, la plaça de la Nova Estació o l'avinguda Estatut, a tall d'exemple, han incorporat al seu mobiliari nous opis publicitaris. Es tracta de panells on es poden col·locar anuncis per ambdues cares amb il·luminació pròpia, i que a partir d'ara gestionaran l'empresa Alpha Publicidad, segons va acordar la Junta de Govern Local el passat mes de febrer.  Els nous elements són de color gris i són especialment visibles al carrer Major, on se n'han col·locat varis a molt poca distància. A més, els antics opis, de color grana i que fa anys que trobem pels carrers de la ciutat, també tornaran a tenir publicitat després d'uns mesos d'inactivitat. Fins llavors, era l'empresa Publitesa qui s'encarregava d'aquesta missió i durant aquests darrers mesos estaven buits. Molts dels antics opis, però, es troben en un estat força lamentable i és habitual trobar-se amb les seves finestres obertes, segurament degut a problemes de tancament. Finalment, els autobusos també incorporen des d'aquesta setmana publicitat a la part de darrera. A partir d'ara, doncs, la publicitat exterior del municipi anirà a càrrec d'aquesta empresa amb un cànon de 90.000€ durant els propers 10 anys.
Un dels nous opis, instal·lat molt a prop de la plaça Catalunya
Aquest nou contracte publicitari permetrà instal·lar noves marquesines a la ciutat. De moment, La petjada ha pogut comprovar com ja s'ha posat una a l'avinguda Can Cabanyes (L2, B7 i B8) i una altra a l'Ajuntament (L1, L3, L5 i L6) però es desconeix quantes marquesines més s'instal·laran a Rubí. Es tracta d'un llarg camí iniciat l'any 2007, quan l'Ajuntament -llavors amb Xavier Reinaldos com a regidor responsable- ja va prometre col·locar marquesines, tot i que aquestes mai van arribar.  L'any 2008, Jordi Peiró també va anunciar-ho al seu bloc sense cap resultat real. Ara, per fi s'instal·laran aquestes marquesines però sense els panells informatius digitals promesos l'any 2007 i que haurien d'indicar en temps real quants minuts falten per l'arribada del proper autobús. Es tracta d'un sistema molt habitual a ciutats com Terrassa, Mataró (ambues gestionades per la mateixa empresa que Rubí Bus), Sant Cugat, Sabadell o Barcelona, per exemple. Caldrà veure quantes marquesines s'instal·len finalment a la ciutat. 
Molts dels opis antics estan trencats i no tanquen bé

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Això vol dir que s'eliminen les minideixalleries que estaven en alguns OPI's?
Só molt útils, tot i que crec que molta gent no les coneix

Anònim ha dit...

les minideixalleries hi són, no?

el que he vist que algunes parades de bus les estàn fent noves...

que no facin les del carrer major perquè el bus no hi ha de passar!

Anònim ha dit...

Hi ha prevista alguna actuació a la cantonada de Maximí Fornés/Sant Joan amb els autobusos?

El retrovisor del bus (hi passen 4 línies urbanes i 1 interurbana) passa a escassos 20cm de la façana de les vivendes i la vorera potser fa 30cm. És impossible creuar-se dos vianants, un dels dos ha de baixar a la calçada amb el perill que això suposa. Quan passa l'autobús més val no estar en aquella vorera!

Anònim ha dit...

Pues espera sentado a que te lo arreglen....mira el ejemplo de la calle cal princep, desde cervantes hasta el paseo de los ferrocarriles!!
Eso si que tiene poca vergüenza de que esté así. Es una calle que se usa por muchos peatones para ir a los FGC y las aceras son SUPER estrechas y la calle tiene anchura de sobras para hacer aceras amplias y que pase un autobús por en medio. El ayuntamiento está arreglando (asfalto + acera amplia) calles que cortan con cal princep donde en algunas manzanas NO VIVE NADIE y pasa muy muy poca gente andando. Si en cal princep no hacen nada y son 3 manzanas con mucha gente andando por aceras estrechas y muchos coches que pasan como fitipaldis, espera sentado a que arreglen otras...este ayuntamiento ni en elecciones demuestra que le interesen los peatones, es como si votaran 'los coches'.

YO ha dit...

otro ejemplo, el carrer Terrassa, en las aceras vallas a un lado ,vallas en el otro la gente teniendo que bajar de las aceras para poder pasar y los coches pasando a toda velocidad, cuando hay una ruta alternativa por el carrer Joaquin Blume. Esta situacion lleva meses y nadie del ayto. hace nada.
VERGONZOSO y esta gente quiere que les votemos.....slo se les puede decribir con una palabra "INUTILES"

Anònim ha dit...

Algú sap quines empreses s'han presentat al concurs públic? Sabem si algun soci d'aquesta empresa te ha veure en algun partit polític? Es molt estrany que una agencia de publicitat que guanya un concurs públic no tingui ni pàgina web.