dissabte, 28 de maig del 2011

Seguiment culé rubinenc de la gran final de la Champions

>> Alguns rubinencs viuran des de Wembley la gran final de la Champions. Seguiment i porra a través de Twitter i dues pantalles gegants
Una final de la Champions no es viu cada dia, i per això molts rubinencs viuran avui una nit de nervis i passió blaugrana. A Londres, milers de culés seguiran aquest partit tan somiat amb l'esperança de tornar a Barcelona amb una copa entre les mans. Alguns d'ells són rubinencs que han volgut viatjar per viure en directe aquesta fita històrica. Aquells que disposen de smartphones i no tinguin por a pagar una factura astronòmica retransmetran el partit via Twitter amb els hashtag #rubicule.
Tot i això, no només seran ells els qui facin aquest seguiment de les emocions que els desperti aquest partit. Com cada cop que es juga un partit important, són forces els rubinencs que s'animen a comentar les jugades a través d'aquesta xarxa social. Molts d'ells utilitzen #rubicule per crear comunitat blaugrana rubinenca a través d'Internet. En aquesta ocasió, a més, alguns s'han animat a fer una porra virtual. A la #rubiporra, ja podem trobar les apostes d'uns quants rubinencs. Caldrà veure qui l'encerta!
A Rubí, els bars i algunes entitats seran el punt de trobada d'aquells que vulguin viure l'espectacle en grup. En aquesta ocasió s'ha instal·lat una pantalla gegant a la plaça Catalunya (on s'hi celebra el Rubimón) i una altra a la seu del Centre Excursionista de Rubí. En cas de victòria blaugrana, els rubinencs culés es reuniran a la plaça Catalunya de la nostra ciutat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sap greu dir-ho, però el Barça perdrà

Jo@net ha dit...

Anonim... millor no et dediquis ni al tarot ni a llegir les mans. Ha quedat demostrat que no tens futur....

Yáiza ha dit...

Ep! Molt bona acollida, al CER!