dissabte, 14 de maig del 2011

Els actors de Polseres Vermelles a l'Oasi Jove

>> Mikel Iglesias (Ignasi), Marc Balaguer (Toni) i Joana Vilapuig (Cristina) protagonitzen una edició especial del programa amb moltes sorpreses
També es pot escoltar des de la web de Ràdio Rubí
 Polseres Vermelles (TV3) s'ha convertit en la sèrie revelació de la temporada amb un gran èxit d'audiència i una gran repercusió entre la gent més jove. Aquesta sèrie ha reunit cada dilluns davant del televisor a més de mig milió de catalans, molt sovint famílies senceres. Per parlar d'aquest fenomen l'Oasi Jove d'aquest dissabte 14 va comptar amb la presència d'algun dels seus protagonistes, com l'Ignasi (Mikel Iglesias), la Cristina (Joana Vilapuig) i en Toni (Marc Balaguer), que van poder respondre a les preguntes de Teresa Comellas, Marina Dolset, Alba Aguilà i Rubén Cabús.
Durant el programa els polseres van explicar com va ser el rodatge, van parlar sobre el fenomen que s'ha viscut després, dels seus projectes i d'algunes anècdotes curioses. A més, els actors van fer una sorpresa telèfonica en directe a una fan i van poder escoltar què opinen els joves rubinencs sobre ells gràcies a dos reportatges de carrer. També van donar algunes pistes sobre la segona temporada. Finalment, el Mikel Iglesias va valorar la decisió de l'Ajuntament de fer-lo pregoner de Festa Major gràcies a la campanya iniciada per l'Oasi Jove i aquest bloc. Escolta'l aquí!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats pel programa!!!

Anònim ha dit...

es Joana Vilapuig el nom de la que fa de Cristina. (:

Anònim ha dit...

hi ha alguna altre manera d'escoltarlo? ho dic pq posu "play" i no sona res i els minuts no avancen (es qeda en 00:00) :S siiusplau si algu sap com feru q comenti aqi porfas!!

La petjada ha dit...

Ja està solucionat

Moltes gràcies