dimecres, 18 de maig del 2011

22-M: Calendari d'entrevistes

>> La petjada de Rubí us ofereix durant aquests dies una entrevista a cadascun dels candidats que es presenten a aquestes eleccions municipals
Durant la setmana passada vau ser molts els rubinencs que vau enviar preguntes a aquest bloc a través del correu electrònic, o bé escrites com a comentaris a l'entrada corresponent. Moltes gràcies a tots per la vostra participació! S'ha intentat incloure la majoria de preguntes a les diferents entrevistes dels candidats. Aquestes entrevistes aniran apareixent seguint l'ordre següent:
Eustaquio Rodríguez (FAVR): llegeix-la aquí
Josep Maria Enguix (PxC): ha refusat l'entrevista
José Abadías (C's): llegeix-la aquí
Vicenç Rabadán (ACR): llegeix-la aquí
Núria Climent (CiU): llegeix-la aquí
Arés Tubau (ERC): llegeix-la aquí
Mònica Querol (PP): llegeix-la aquí
Marta Ribas (ICV-EUiA): llegeix-la aquí
Carme García Lores (PSC): llegeix-la aquí

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a la petjada per aquesta feina i als politics x respondre!

Anònim ha dit...

PxC ha refusat l'entrevista? A lo millor l'entrevistador era immigrant :) quins paios més democratics...

Anònim ha dit...

Crec que el millor programa que faria un canvi rotund a Rubí seria CiU, és l'únic que vol canviar la industria de Rubí i portar empreses del segle XXI!!!Que consti que no sóc votant de CiU, sinó d'ERC però aquesta vegada els hi donarè un vot de confiança, la Núria m'agrada!!!Hi han algunes enquestes on es digui quin seria el guanyador a Rubí a dia d'avui?

Anònim ha dit...

eso eso, vota a CIU que en vez de cambiar la industria lo que hará es cerrar algún CAP o colegio...

Anònim ha dit...

A l'últim post comentar-li que esta genial tenir cap, escoles i tot per la ciutadania però sino tenim empreses que és igual a treball, de que et serveix?jo no vull haver de buscar feina fora de la meva ciutat per tenir una titulació universitaria, i això perquè nomes tenim industria que a dia d'avui ja veieu per a que serveix per crear atur i fer de Rubí la ciutat amb un gran nombre d'atur, tres vegades més que Sant cugat!
Per cert CiU no tanca escoles ni cap nomès el que està fent a dia d'avui és sanejar els comptes!

Anònim ha dit...

Empieza a ser vox-populi que la alcaldessa Carmen Garcia se esta haciendo una casa a lo grande por Sant Cugat. Hay quien da la ubicación exacta.

Seria interesante saber, si eso se confirma y fuera reelegida, si permaneceria viviendo en Rubí durante el mandato en la misma localidad donde se encontrarian sus administrados o si en cambio, lo haria desde la lejania paseándose por los parques y zonas verdes de la localidad vecina.

marta ribas ha dit...

Felicitats a La Petjada per la feina feta, i als seguidors/es de La Petjada per fer tan bones preguntes. És d'agraïr que se'ns dóni la oportunitat d'explicar les propostes que fem els diversos partits per a governar Rubí, especialment en una ciutat com aquesta on tenim tan pocs mitjans de comunicació, comparat amb altres ciutats de les nostres dimensions.

Anònim ha dit...

quina mania de comparar Rubí amb Sant Cugat...la gent es que no té dos dits de front. Es com si comparessim un Ferrari amb un Seat Ibiza només perque estan aparcarts junts!
Comentant això, que d'altra banda sembla una ovietat, dir-li l'anònim que es queixa que té una titulació universitaria i ha de sortir fora de Rubí a treballar, que això li podria passar encara que Rubí estiguès plena d'oficines... en tot cas, no se perquè parla tant malament de forma generalitzada de les empreses de Rubí, t'has fixat les empreses que tenim? hi ha de tot home! i moltes son de qualitat i molt competitives al seu sector. Ja li agradaria a moltes ciutats de la nostra mida tenir la nostra industria.

Anònim ha dit...

Perdona Rubí és el segon polígon industrial de Catalunya, em podries dir empreses de renom?No tenim cap parc empresarial, sinó polígons industrials on majoritariament només es necessita mà d'obra barata. Quin és el problema d'aquest tipus d'indústria?doncs que són les primeres en patir o tancar en quant tenim algun tipus de crisi sectorial, d'aquí el que Rubí tingui un nombre tant elevat d'atur i un nombre tant baix de gent titulada.
No m'agrada tampoc fer comparacions, però de vegades les hem de fer per veure la realitat des de fora!!!

Albert ha dit...

I si ens comparem amb Viladecans o Mollet o Sant Boi?
Les empreses i la qualitat dels polígons és en molts casos, molt millor que els polígons de Rubí, així com les empreses ubicades en ells.
La manca d'una FP de qualitat ajustada a les necessitats de les empreses tampoc ajuda gaire a millorar la situació. FP d'assistència gerontològica o auxiliar d'enfermeria (que és el que es fa a Rubí tot i que no tinguem Hiospital) o FP en tècnic de processos, en indústria farmacèutica o tècnic de comerç internacional (pel tema de les exportacions)?

Cal una millora en molts aspectes: tràmits burocràtics, una figura de referència per les empreses dins de l'ajuntament per agilitzar tràmits, major vinculació de l'empresa amb la realitat de la ciutat, millora dels accessos i serveis per a vehicles pesants (un aparcament per camions amb serveis complementaris com benzinera, taller, túnel de rentat...)

Anònim ha dit...

Aquesta tarda de dijous quan he sortit de l'estació d'FGC a les 18.30h m'he trobat amb una escena que m'ha fet pensar en com d'incoherents podem arribar a ser els humans: a la parada de l'autobús que hi ha davant de Cal Gori hi havia la paradeta del PSC demanant el vot a la gent que passava per allí (fins aquí tot normal). Però aparcada a la mateixa parada del bus hi havia la furgoneta que utilitza el PSC per la campanya electoral amb la cara de la Sra. Alcaldessa ben gran. I jo em pregunto: per què estaven en un lloc completament prohibit entorpint l'accés a l'autobús? aquesta és la manera de combatre l'incivisme o de promoure'l? He sentit molta ràbia pensant que aquesta gent te carta blanca per fer allò que vulguin, he marxat de molt mala llet pensant en que la policia local no deu haver fet acte de presència (per variar cada vegada que hi ha un cotxe sobre la vorera o que córrer més del compte o va amb la música a tope).

Senyora alcaldessa, permeti'm recordar-li que les normes són perquè les complim tothom i només els pringats de sempre.

Un ciutadà (encara més) emprenyat amb la prepotència d'una part del col·lectiu de polítics

Anònim ha dit...

Aquest PSC ha estat sempre un prepotent!!!A fet sempre el que li ha rotat a la Carmeta dels collons!!!El pitjor de tot és que li segueixen votant...no ho entenc de veritat...