dissabte, 21 de maig del 2011

Segona nit d'acampada a Rubí

>> Unes dues-centes persones van reunir-se ahir a la nit a la plaça del doctor Guardiet per decidir en assamblea que es farà a partir d'ara
La plaça del doctor Guardiet s'ha erigit com el punt neuràlgic del moviment dels indignats a Rubí. Després de la primera nit de dijous, ahir la convocatòria va reunir encara a més persones. A les dotze de la nit els convocants es van reunir en rotllana i van intentar formar comissions. Diferents persones van animar-se a parlar pel megàfon i exposar les seves idees sobre què caldria fer a partir d'ara. Tot i que el ritme de l'assamblea va ser molt lent, sí que es va decidir que avui dissabte es realitzarien activitats lúdiques a la plaça i que es posarien en contacte amb altres acampadades com Barcelona i Terrassa per organitzar-se millor.Al voltant de quarts d'una de la nit dues patrulles dels Mossos d'Esquadra van personar-se a la plaça, van identificar a algunes persones tot i que no van desallotjar ningú. Els indignats van decidir, però, seguir amb les seves reivindicacions malgrat que a partir d'aquell moment la concentració ja era il·legal, segons la decisió presa per la junta electoral. D'altra banda, el hashtag de Twitter #acampadarubi ja s'ha popularitzat entre els rubinencs i pot ser una bona eina per seguir en directe l'evolució d'aquesta acampada a la nostra ciutat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Voteu la FAVR, reividica l´mateix
que vosaltres.

Anònim ha dit...

Seria interessant que les mobilitzacions a Rubí continuessin després del 22M, i que de les assemblees que es facin en surtin propostes (millor poques però concretes i que molta gent defensi) per presentar i exigir als Governants que surtin a la nostra ciutat. Com diu la dita: pensa globalment, actua localment! què millor que començar per Rubí?? és la única manera de que tot aquest moviment hagi tingut el seu sentit.

Anònim ha dit...

Vinga!

Jo hi he passat i ja he vist remanar el cul els d'acr i icv!

No s'enteren els "hippies pijos alternatius", ells també són causants de tot això, només cal mirar les llistes d'aquesta gent a veure on hi ha més obrers!

Gent amb la vida solucionada! Si us plau, ACR i ICV sou uns demagogs! Mantigueu-vos al marge de les mobilitzacions que neixen del poble, perquè és el poble qui avui acabarà decidint...no cal que aneu a fer campanya a llocs on no toca fer-ho!

ancheneta ha dit...

estuve el viernes un rato por la noche..solo un comentario un 10 a la juventud rubinense...no estaban a fabor de ningun partido y si crititos con todos

CEESDUC ha dit...

El alumnes de 3r fins a 1r de Batx. de l'IES DUC DE MONTBLANC, demà dilluns 23 de maig faran vaga i se sumaran a la mobilització ciutadana i a les reivindicacions fetes per a tots els joves de la ciutat i del país.