dimarts, 31 de maig del 2011

Encara queda publicitat electoral per recollir

>> La majoria de partits polítics han retirat les seves banderoles i pancartes tot i que encara se'n poden trobar a diversos indrets del municipi
Més d'una setmana després dels comicis electorals del 22-M, els rubinencs encara poden trobar per la ciutat cartells, banderoles, pancartes i anuncis dels candidats als comicis electorals. Tot i que enguany la retirada ha estat molt ràpida (dimarts passat ja era difícil trobar-ne), encara queden zones per acabar de buidar, que potser han estat oblidades pels equips de manteniment dels diferents partits. El PSC és, sens dubte, la formació que encara té més material per recollir.
Així doncs, La petjada de Rubí ha pogut comprovar com encara resten banderoles del PSC al barri de Ca n'Alzamora (carrer del doctor Ferran), als voltants del camp de futbol de la UE Rubí (Can Rosés), al camí d'Ullastrell i al Camí de Ca n'Oriol. En la majoria de casos es tracta de banderoles i cartrons, tot i que també s'ha trobat una pancarta al Camí de Ca n'Oriol. D'altra banda, ICV-EUiA encara no ha despenjat una pancarta ben visible a la plaça doctor Pearson, que cada dia veuen milers de rubinencs quan entren o surten de l'estació dels FGC. Les fotografies són d'ahir dilluns 30 al migdia.

 
1. Carrer del Doctor Ferran / 2. Plaça del doctor Pearson / 3. Camí de Ca n'Oriol
Pel que fa als altres partits, La petjada no ha vist cap banderola ni pancarta més. Només en alguns casos queden tanques publicitàries, tot i que són fets no atribuïbles a les formacions polítiques. Així doncs, a l'avinguda Estatut encara queden anuncis de PSC i ERC, tot i que no serà fins que l'empresa de la tanca publicitària trobi un nou anunciant que quedin tapats.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Debe ser que no tendrá tiempo de recogerlos.....

Anònim ha dit...

Sí... Y visto el resultado obtenido, me da la impresión de que les debe dar igual que su foto se quede colgada de los postes...

Anònim ha dit...

Es para que nos acordemos de ella una temporada....

Anònim ha dit...

guarros

Anònim ha dit...

proposo que els partits polítics facin públic aquí el cost de les seves campanyes

Anònim ha dit...

como se nota que este foro va en contra del psc. Yo he visto de erc en varias calles y plazas y lo mismo con pp y icv.
Son todos igual de impresentables, por lo que este tipo de noticias demuestran la animadversion de este foro por el psc, partido por otro lado que ha sido el mas votado por los ciudadanos, guste o no.
Yo lo defiendo, me parecen unos guarros y una verguenza que se gaste tanto en fotos que dan pena, pero aqui ya no se sabe que hacer para criticar al psc.

Anònim ha dit...

Tal i com diu la notícia, si saps llegir, parla de diferents grups polítics, i el que més en té penjats és el psc...jo tambè m'he adonat que aquest partit és el que més en te!!!I tant que la resta tambè tenen....
Així que abans de criticar llegeix bé la notícia!!!Ho sento però em surt de l'alma i jo sí soc un anti-psc, bueno potser un anti-Carme...

Anònim ha dit...

ja som dos anti-carme¡¡¡

Anònim ha dit...

la veritat és que jo només he vist penjada propaganda del PSC i la pancarta de l'estació dels verds. Té raó La petjada.

Anònim ha dit...

Pues, son los que deben de dar mas ejemplo, pa fiarse de estos, y espera, que la deuda, por suerte no puede aumentar, que si no, pasariamos de 70 millones a 110 milllones de EUROS....

Anònim ha dit...

ahora habrá un millón mas de deuda en recogida de propaganda electoral.....

Anònim ha dit...

veis como sois anti psc, si por decirlo claramente no pasa nada, lo feo es hacerlo de formas torticeras como con esta noticia.

Anònim ha dit...

Fa uns dies s'acusava a La petjada de ser d'ERC i no fa massa de ser d'Iniciativa. Avui que posa fotos del PSC i de IC nomes se li acusa de ser antisociata. Senyors, jo nomes he vist publicitats de carme garcia, marta ribas i ciutadans. I si algú troba d'altres partits que envie fotos i segur que les posen. Y si no, pasegeu per la ciutat i veureu que els d'aquesta pagina tenen rao. A veure si deixen els carrers nets ya.

marta ha dit...

demano disculpes per la pancarta d'ICV-EUiA penjada encara a la pl.Pearson. La gent que va estar retirant-les (gent nostra, voluntària) no va poder treure-la en aquell moment i s'ha quedat pendent. Tan aviat com es pugui la retirarem. Si algú ha detectat alguna altra pancarta que se'ns hagi oblidat de retirar, digueu-nos-ho. Gràcies.

Anònim ha dit...

si claro marta, justo ahora que se denuncia aqui la retirareis, que casualidad...justo la de la foto es la que no pudisteis quitar y se os ha pasado todos estos dias. Claro como es pequeña y no se ve..
Y de las de erc de varias plazas nadie se queja? Quiza de erc os molestan menos o es que es menos fea que la carmen?

Anònim ha dit...

El ayuntamiento envio un comunicado a todos los partidos, dos dias despues de finalizadas las elecciones, 5 dias despues de dicho comunicado aun habia carteles del PSC, entre otros. Los del PSC deberian de ser los primeros en retirarlas para dar ejemplo, pero......

Anònim ha dit...

A 1 de junio, no hay ninguna pancarta de ciutadans, se retiraron bastantes dias antes, dicha retirada se efectuo en tres dias, es poco probable que haya quedado alguna por algun sitio a fecha del 1 de junio.

Anònim ha dit...

Els de C's sou uns cansinos

Anònim ha dit...

Pancartas no, pero pegatinas en las farolas, que són de un guarro increible sí.

¿Vais a quitarlas y a quitar el pegamento que queda?

Los ciudadanos van a dar lecciones, venga!

Anònim ha dit...

hay una en la entrad de rubi de la tubau de más de 10m2.

esa no la van a quitar??

Anònim ha dit...

Cansinos ?, a eso se le llama ahora a poder opinar... pues bueno, tienes razon....
- Jamas se han puesto en farolas carteles o " pegatinas " , con pegamento, en todo caso con celozan, y si ha quedado alguna, es por que nos la hemos olvidado, pero creo que ya esta esto resuelto.